Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
mizhnarodne_privatne_pravo.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
268.8 Кб
Скачать

Критерії оцінювання навчальної роботи студентів

Кількість балів

Оцінка за державною шкалою

Кількість балів

Оцінка за шкалою ECTS

від 88 до 100в

«відмінно»

від 88 до 100

А

від 71 до 87

«добре»

від 80 до 87

В

від 71 до 79

С

від 50 до 70

«задовільно»

від 61 до 70

D

від 50 до 60

Е

від 0 до 50

«незадовільно»

від 26 до 49

FX

від 0 до 25

F

А – оцінку «відмінно» (88–100 балів) виставляють за глибокі знання навчального матеріалу модуля, що міститься в основних і додаткових рекомендованих літературних джерелах, за вміння аналізувати явища, які вивчають, у їхньому взаємозв’язку і розвитку, за вміння чітко, лаконічно, логічно послідовно відповідати на поставлені запитання, за вміння застосовувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач.

В – оцінку «добре» (80–87 балів) виставляють за міцні знання навчального матеріалу модуля, зокрема за розрахунки, аргументовані відповіді на поставлені запитання, вміння застосовувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач.

С – оцінку «добре» (71–79 балів) виставляють за міцні знання навчального матеріалу модуля, враховуючи розрахунки, аргументовані відповіді на поставлені питання, які, однак, місять деякі (неістотні) неточності, за вміння застосовувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач.

D – оцінку «задовільно» (61–70 балів) виставляють за посередні знання навчального матеріалу модуля, мало аргументовані відповіді, слабке застосування теоретичних положень під час розв’язання практичних задач.

Е оцінку «задовільно» (50–60 балів) виставляють за слабкі знання навчального матеріалу модуля, неточні або мало аргументовані відповіді, з порушенням послідовності викладення, за слабке застосування теоретичних положень під час розв’язання практичних задач.

FX оцінку «незадовільно» з можливістю повторного складання екзамену (26–49 балів) виставляють за незнання значної частини навчального матеріалу модуля, істотні помилки у відповідях на запитання, невміння застосовувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач.

F оцінку «незадовільно» з обов’язковим повторним вивченням модуля (навчальної дисципліни) (0–25 балів) виставляють за незнання значної частини навчального матеріалу модуля, істотні помилки у відповідях на запитання, невміння орієнтуватися під час розв’язання практичних задач, незнання основних фундаментальних положень.

Розподіл балів, які одержують студенти Розподіл балів для дисципліни «Міжнародне приватне право»

Модульний контроль

Максимальна оцінка в балах оцінювання модульних контролів (МК)

Поточний контроль (ПК)

Разом балів (ПК)

[20-40 балів]

Письмова модульна контрольна робота (МК)

Підсум­кова оцінка

Прак­тичні (семі­нар­ські) заняття

Конт­рольна робота

РГР, РР, РФ, самостій­на робота

-

40

60

-

-

-

100


Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]