Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ЕСЕ

.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
29.18 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Національний університет «Львівська політехніка»

Есе

З соціології

«Як стати успішною людиною»

Виконала:

Студентка гр. БТ-21

Зазуля М. А.

Прийняв:

Проф. Піча В.М.

Львів 2014

Як стати успішною людиною

Успішні люди хто вони міліонери, щасливці долі,а може це люди які переступаючи через інших ідуть до своєї мети.

Сучасне життя — це жорстка конкуренція, витримати яку здатен тільки професіонал. Для будь-якої людини бажання добитися успіху у своїх починаннях і дійти до самого верху кар’єрних сходів природно. Але бажання — це лише перший, хоча і важливий, крок на довгому і тернистому шляху.

Найбільшою перешкодою на шляху до успіху можуть стати сумніви у своїх силах, переконаність, що ти ніколи не зможеш досягти успіху. Ці обмеження людина ставить перед собою сама. Для їх подолання в першу чергу слід розібратися в самому собі.

Потрібно постаратися зрозуміти,що у вас виходить краще ,а що не дуже. Ваша робота повинна приносити вам задоволення. Займаючись не улюбленою справою,ви все одно не будете викладатися на всі сто відсотків .А без повної самовіддачі успіху в справах не досягти.

Невпевненість у собі одна з перешкод. Іноді людина упокорюється з неможливістю досягти успіху. Вона намагається щось змінити, але нічого не виходить. У цьому випадку деякі люди капітулюють раніше, ніж викладуться повністю, і, врешті-решт, самі знищують можливість успіху. Будь-яка зміна можлива лише за умови впевненості в собі, а це вимагає витрат енергії та наполегливості.

Також важливими є стосунки з близькими людьми. Людина, у якої немає щастя в особистому житті, навряд чи зможе стати успішною у бізнесі. Сім’я повинна бути тим місцем, в якому можна черпати енергію для активної діяльності на роботі. Тому облаштування особистого життя не можна залишати на потім.

Тому першим і головним завданням для того щоб стати успішною людиною потрібно залишатися собою,займатися улюбленою справою і безперервно працювати над самим собою.