Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Самоаналіз виховного заходу №3

.doc
Скачиваний:
79
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
26.11 Кб
Скачать

Самоаналіз виховного заходу

на тему «Збережемо наші дерева»

Студентки групи Ін – 57

Бойко Дар’ї Олександрівни

Виховний захід був проведений 14 жовтня 2013 року, в полтавській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Виховний захід проводився, як класна година.

1. Організація:

Учні заздалегідь були повідомлені про проведення виховного заходу. Приймали активну участь у підготовці виховного заходу. (Малювали малюнки та робили декорації).

Захід був добре організованим і мав чітку структуру. Приміщення (класна кімната) було повністю забезпечене необхідним обладнання, наочністю, а саме малюнками та декораціями. Раціонально використавши час мені вдалося досягнути поставленої мети.

2. Зміст:

Виховний захід був логічним, адже учні нещодавно приймали участь у суботнику ( в рамках школи), виховного заходу дуже актуальна, адже учні повинні дбати про навколишнє середовище та охороняти його від забруднення. (в рамках того, що залежить від людини)

3. Методика проведення:

Виховний захід повністю відповідав віковим та індивідуальним особливостям учнів. Під час виховного заходу були проведені такі види діяльності як: гра, бесіда. Учні декламували вірші.

4. Психологічна обстановка:

Поведінка учнів під час проведення виховного заходу була зразкова. Всі були одягнені у власноруч виготовлені костюми, а також учні продемонстрували чудову підготовку до заходу.

5. Результати, загальні висновки, рекомендації.

На моя думку тема виховного заходу була розкрита повністю, мета заходу була досягнута.

Учні надзвичайно допомогли у підготовці до виховного заходу (малювали малюнки, змайстрували декорації) Учні показали вміння працювати в колективі.

Я хочу порекомендувати, щоб крім запланованих програмою виховних заходів та класних годин, вчителі проводили ті виховні заходи, які запропонують учні, а саме, щоб учням надали можливість обирати теми бажаних виховних заходів угодивши їх з класним керівником.