Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RGZTEA2013.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
325.63 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді і спорту україни

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МОРСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра «Облік, фінанси та аудит»

ТЕХНІКО - ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ

Розрахунково – графічне завдання

Напрям 6.030601 Менеджмент

Одесса - 2013

Методичні вказівки та завдання pозpоблено кандидатом економічних наук Чиж Людмилою Петрівною - доцентом кафедри "Облік, фінанси та аудит" Одеського національного морського університету згідно з робочою програмою вивчання дисципліни для студентів денної форми навчання.

Методичні вказівки по вивченню курсу схвалені на засіданні кафедри "Облік, фінанси та аудит" ОНМУ 28.11.2012 року (протокол № 7).

Рецензент: доцент О.І. Шумлянська

Структура розрахунково-графічного завдання

Метою розрахунково-графічної роботи є закріплення знань, отриманих на лекціях, практичних заняттях і внаслідок самостійної роботи з літературою, придбання навичок у застосуванні прийомів аналізу діяльності порту.

Тему і варіанти розрахунково – графічного завдання (РГЗ) студент отримує на кафедрі.

Структурними елементами текстової частини РГЗ є:

  1. титульний лист;

  2. зміст;

  3. вступ

  4. основна частина;

  5. висновки

  6. перелік джерел;

  7. графічна частина.

Титульний лист є першою сторінкою роботи.

Зміст РГЗ оформлюється за формою представленої в додатку 1.

При оформленні роботи на комп’ютері необхідно використовувати слідуючи вимоги.

Курсовий проект оформлюється машинописним способом на одній стороні листа білого паперу. Міжрядковий інтервал – 1,5, висота шрифту 1,8 мм (рекомендується використовувати шрифт № 14 (Times New Roman), в таблицях допускається використовувати шрифти меншого розміру ().

Текст роботи необхідно виконувати), дотримуючись таких розмірів полів:

- ліве – 2,5 см;

- праве – 1,0 см

- верхнє та нижнє - 2,0 см;

- відстань від краю до колонтитула – 1 – 1,2 см;

  • абзацний відступ повинен складати 1,25-1,27 см.

Текст курсового проекту поділяють на розділи, підрозділи, пункти.

Заголовки структурних частин РГЗ та розділів основної частини варто розташовувати середині рядка без крапки, прописними буквами. Кожен розділ починається з нової сторінки.

Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої літери) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять.

Відстань між заголовками структурних елементів РГЗ і розділів основної частини і текстом повинна бути 3 інтервалу (1,5 інтервалу х 2 разі).

Не допускається розміщати найменування розділу, підрозділу в нижній частині сторінки, якщо після нього розташовано тільки один рядок тексту.

Кожну структурну частину роботи (розділ) треба починати з нової сторінки (додаток 1).

Нумерація сторінок, розділів, підрозділів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

Першою сторінкою роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок роботи. На титульному листі номер сторінки не проставляють. На наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки у кінці.

Розділи роботи повинні мати порядкову нумерацію в межах кожної основної частини і позначаються арабськими цифрами. Підрозділи нумерують у межах кожного розділу.

Ілюстрації (графіки, діаграми) необхідно розташовувати безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються чи вперше на наступній сторінці. На всі ілюстрації повинні бути дані посилання в тесті. Номер ілюстрації складається з номера розділу і порядкового номера ілюстрації. Назву ілюстрації розміщують після номера ілюстрації (додаток 2).

Цифровий матеріал повинен оформлятися у вигляді таблиці. Кожна таблиця повинна мати назву і слово «Таблиця» починають з великої літери. Таблицю розміщують після першого згадування про неї в тексті. Таблиці варто нумерувати арабськими цифрами порядковою нумерацією в межах розділу. Номер складається з номера розділу і порядкового номера таблиці (додаток 2). При переносі таблиці на іншій аркуш назву повторюють над її другої частиною (додаток 2).

Формули необхідно виділяти з тексту в окремий рядок. Вище і нижче формули повинне бути залишене один вільний рядок Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули, яки розділені крапкою (додаток 2).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]