Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

2

.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
66.86 Кб
Скачать
  1. Клопотання слідчого, прокурора про застосування запобіжних заходів.

  2. Рішення слщчого судді про застосування запобіжного заходу або про відмову в ньому, підстави ухвалення, їх зміст та структура.

  3. Рішення про зміну та скасування запобіжних заходів: підстави та порядок прийняття.

  4. Поняття, види та порядок прийняття рішень, направлених на рух справи та вирішення інших поточних питань у ході провадження по справі.

  5. Підстави та порядок об'єднання та виділення матеріалів досудового розслідування; оголошення розшуку підозрюваного; вирішення заявлених відводів та клопотань; продовження строків досудового розслідування тощо.

  6. Підстави, умови та порядок прийняття рішення про зупинення досудового розслідування. Постанова слідчого про зупинення досудового розслідування та його відновлення. Оскарження постанови про зупинення досудового розслідування.

  7. Поняття і форми закінчення досудового розслідування. Підстави та порядок звернення до суду з обвинувальним актом.

  8. Поняття, структура та зміст обвинувального акту. Реєстр матеріалів досудового розслідування.

  9. Підстави та порядок закриття кримінального провадження на досудовому розслідувані.

  10. Структура і зміст постанови про закриття кримінального провадження. Оскарження цієї постанови. Рішення слідчого судді за скаргою на постанову про закриття кримінального провадження.

  11. Підстави, порядок прийняття і оформлення рішення про звернення до суду з клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.

  12. Підстави, умови, порядок прийняття і оформлення рішення про звернення до суду з клопотанням про звільненням особи від кримінальної відповідальності.

  13. Загальна характеристика стадії підготовчого провадження. Порядок провадження, строки, питання, що вирішуються у цій стадії.

  14. Рішення, які суд приймає у підготовчому судовому засіданні.

  15. Підстави та порядок призначення судового розгляду на підставі обвинувального акта, клопотання-про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру.

  16. Зміст ухвали про призначення справи до судового розгляду. Прийняття судом рішень, пов'язаних з підготовкою до судового розгляду.

  17. Підстави, умови та порядок ухвалення рішення про затвердження угоду або відмови в затвердженні угоди та повернення кримінальне провадження прокурору для продовження досудового розслідування.

  18. Підстави і порядок повернення обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру прокурору.

  19. Підстави направлення обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру до відповідного суду за підсудністю.

  20. Рішення слідчого судді за результатами розгляду скарг на рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора.

  21. Підстави та процесуальний порядок закриття провадження у підготовчому проваджені. Структура і зміст відповідної ухвали.

  22. Загальна характеристика стадії судового розгляду. Види рішень, які приймаються в стадії судового розгляду.

  23. Межі судового розгляду. Зміна обвинувачення прокурором, її правові наслідки. Складання нового обвинувального акту, його зміст, структура.

  24. Відмова прокурора від підтримання обвинувачення, повна і часткова відмова від обвинувачення. Зміст постанови прокурора про відмову від обвинувачення.

  25. Рішення про висунення додаткового обвинувачення: поняття, форма і зміст.

  26. Поняття та види судових рішень. Порядок ухвалення та форма судових рішень. Зміст ухвали суд\.

  27. Підстави та порядок відкладення судового розгляду та зупинення судового провадження.

  28. Підстави та порядок застосування заходів забезпечення кримінального провадження та проведення слідчих (розшукових) дій. Рішення суду про проведення експертизи, про здійснення дистанційною судового провадження, тощо.

  29. Поняття, значення та види вироків. Вимоги до вироків. Підстави та порядок ухвалення судом обвинувального вироку.

  30. Порядок наради суддів, питання, що вирішуються судом в нарадчій кімнаті. Зміна обвинувачення у вироку суду. Структура і зміст обвинувального вироку.

  31. Вирок на підставі угод: підстави та особливості ухвалення.

  32. Підстави ухвалення виправдувального вироку, його зміст. Окрема думка судді.

  33. Рішення про закриття провадження в судовому розгляді: підстави, порядок винесення, зміст ухвали.

  34. Рішення про застосування примусових заходів медичного та виховного характеру. Підстави, зміст і порядок складання відповідної ухвали.

  35. Рішення про звільнення особи від кримінальної відповідальності. Підстави, порядок складання та

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]