Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ринкова економіка 2013 2 курс.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
350.21 Кб
Скачать

Оцінка якості засвоєння навчальної дисципліни “ринкова економіка”

Оцінка якості засвоєння навчальної дисципліни «Ринкова економіка» студентами денної форми навчання включає поточний контроль успішності, рубіжний модульний контроль, підсумковий модульний контроль.

Для модульного контролю засвоєння студентами денної форми навчання навчального матеріалу, що вивчається під час аудиторних занять і самостійної роботи, передбачено проведення модульної контрольної роботи, порядок проведення, оцінка знань та зміст якої наводяться в робочих навчальних програмах.

Підсумковий контроль

Підсумковий контроль знань бакалаврів денної форми навчання з дисципліни «Ринкова економіка» проводиться за результатами рейтингової оцінки за увесь період вивчення даної дисципліни або у разі незадовільної оцінки студента чи за бажанням її підвищити – у формі заліку.

Для розрахунку рейтингової підсумкової оцінки використовується єдина бальна система оцінювання академічної успішності студентів з обов’язковим переведенням оцінок до національної шкали та шкали ЕСТS.

Умови реалізації робочої навчальної програми

Всі види занять навчальної дисципліни “Ринкова економіка” повинні проводитися в навчальних аудиторіях з використанням відповідних дидактичних і технічних засобів навчання.

При проведенні семінарських занять створюється інтерактивне середовище, яке сприятиме розвитку у студентів творчого мислення, уміння вирішувати інноваційні завдання за допомогою вирішення навчально-проблемних ситуацій, що відповідають особливостям майбутньої професійної діяльності студентів.

Зв'язок зі стандартами освіти вищих навчальних закладів (бакалавр)

Стандарти вищої освіти НАВС освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» зі спеціальності «Правознавство» враховують положення цієї навчальної програми.