Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
08-09-2014_23-36-23 / Методичка по курсовой роб.2013.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
93.18 Кб
Скачать
  1. Оформлення курсової роботи

Курсова робота має бути літературно та технічно грамотно виконана і відповідати певним вимогам оформлення: включати титульну сторінку, план роботи (зміст), виклад матеріалу згідно із планом, заключну частину, список першоджерел, додатки.

Обсяг роботи визначається її метою і приблизно повинен складати 55 -65 сторінок рукописного тексту або 40 – 45 сторінок друкованого тексту (без врахування додатків) на папері стандартного формату.

Рукописний варіант.

Курсова робота має бути зброшурована у твердій обкладинці написана чорнилом одного кольору (можливі будь-які, крім червоного), чітким почерком. На кожній сторінці слід залишати поля (верхнє, нижнє, ліве та праве - 20 мм), на яких рецензент робитиме зауваження чи позначки.

Друкований варіант.

Курсова робота має бути оформлена в твердій обкладинці. Роботу подають у вигляді спеціально підготовленого рукопису, що надрукований на комп’ютері з одного боку аркуша паперу формату А4 (210 х 297 мм), з використанням шрифтуTimesNewRomanрозміру 14, через півтора міжрядкових інтервали, з розташуванням тексту «по ширині». Поля повинні бути таких розмірів: верхнє, нижнє та ліве – 20 мм, праве – 10 мм.

Титульний лист оформлюється згідно з встановленими вимогами (додаток А)

Кожну структурну частину роботи (титул, зміст, вступ, кожен розділ (підрозділ) основної частини, висновки, список використаної літератури, додатки) починають із нової сторінки. Крапка наприкінці заголовка не ставиться, але якщо він складається із двох речень, то вони розділяються крапкою.

Пункти основної частини послідовно нумеруються. Нумерацію сторінок подають в правому нижньому куті сторінки. Першою сторінкою роботи є титул, який включають до загальної нумерації, але його не нумерують. “Додатки” не включають в нумерацію сторінок.

Зміст (план ) подають на початку роботи (додаток Г). В ньому вказують назви та номери початкових сторінок розділів, підрозділів, а також вступу, висновків, списку використаної літератури і додатків.

У кінці роботи дається повний список використаних джерел. Його необхідно складати у певному порядку: спочатку наводяться законодавчі та нормативні акти (закони, накази тощо) з відповідних господарський питань, статистичні довідники, загальна та спеціальна література, періодичні видання за алфавітом.

Таблиці, діаграми, схеми, графіки, а також інші допоміжні матеріали включаються в додатки до роботи і мають наскрізну нумерацію (Додаток 1, Додаток 2 і т. д.). При цьому в тексті на них робляться відповідні посилання.

Назви таблиць мають відображати основний зміст ілюстративного матеріалу, період часу, за який наводяться дані, а також одиниці виміру; в графіках і діаграмах зазначається масштаб.

Курсова робота виконується відповідно до цих методичних вказівок, інакше її не буде допущено до захисту.

4. Захист курсової роботи

Виконана курсова робота здається викладачу (керівнику роботи) в зазначений термін для перевірки та рецензування.

У випадку незадовільної оцінки, курсова робота до захисту не допускається і повертається студенту на доопрацювання. Студент зобов’язаний її переробити згідно з вказівкою рецензента і здати на повторне рецензування, приклавши до неї попередню рецензію і перший варіант роботи.

Відкритий захист курсової роботи проводиться перед екзаменаційною сесією.

Протягом 5 - 7 хвилин студент коротко повідомляє мету, зміст і результати виконаної роботи. Потім відповідає на питання, поставлені членами комісії з відкритого захисту курсових робіт.

Оцінка з курсової роботи ставиться в залікову книжку.

Студент, який під час захисту курсової роботи отримав оцінку "незадовільно" до здачі іспиту з дисципліни „Основи менеджменту” не допускається.