Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка по курсовой.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
72.98 Кб
Скачать

Висновки (обсяг 1-2 сторінки)

Висновки – заключний етап роботи над курсовою. Вони повинні складатися з короткого викладення основних підсумків і пропозицій, які захищають як результат виконаної студентом дослідної роботи. У висновках коротко підводяться підсумки дослідження, формулюються пропозиції автора щодо ефективності розв`язання проблеми.

Усі частини курсової роботи повинні бути пов’язані між собою, доповнювати та поглиблювати один одного.

Загальний обсяг курсової роботи (без додатків) 25-30 сторінок друкованого тексту.

Список використаних джерел

На кожне джерело використаної літератури вказується: прізвище автора та його ініціали, повна назва роботи (видавництво, місто і рік видання, обсяг роботи або посилання на сторінку). Наприклад: Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства. Навч. Пос. – К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інокс», 2007. – 280 с.

При формуванні списку літератури необхідно врахувати такий порядок подання літератури: Закони України, укази Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України.

Інші джерела розташовують в алфавітному порядку за прізвищами авторів.

Книги одного або двох авторів подаються під їхніми прізвищами. Книги трьох авторів наводяться під прізвищем одного автора, позначеного у виданні першим, з додаванням слів «та інші». Можна наводити книги трьох авторів під прізвищами всіх авторів. Книги чотирьох та більше авторів подаються під заголовком. При цьому пишеться назва книги, після роздільної риски наводяться прізвища та ініціали перших трьох авторів, місце видання, видавництво, обсяг у сторінках.

У список включаються тільки ті джерела, які безпосередньо використані при написанні курсової роботи.

Перелік рекомендованих до використання в курсовій роботі джерел і інструктивних матеріалів необхідно перевірити в бібліотечному каталозі.

Додатки

Оформленню додатків у курсовій роботі слід приділити увагу, оскільки їх кількість та якість свідчать про те, наскільки глибоко та конкретно студент вивчив практичні та теоретичні матеріали з обраної теми, як старанно підібрав ці матеріали і наскільки ґрунтовно підтверджено висновки та пропозиції, відображені у курсовій роботі.

Додатки наводяться в кінці курсової роботи у вигляді форм документів, реєстрів, таблиць, графіків.

Додатки оформляють як продовження роботи на наступних її стадіях, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті роботи.

Якщо додатки оформляють на наступних сторінках роботи, кожен такий додаток повинен починатися з нової сторінки. У правому верхньому куті кожного додатка позначають його порядковий номер (наприклад, “Додаток 3”). Кожен додаток повинен мати заголовок.

Текст кожного додатку за необхідністю може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах певного додатку.

У разі посилання у тексті на додатки в кінці роботи, вказується їх номер, наприклад: (дод. 4).

Документи, що додаються та використовуються у курсовій роботі повинні бути правильно оформлені (усі реквізити замовлені) та достовірні. Замість підпису на документах вказуються прізвища посадових осіб.