Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тлумачення тем.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
133.12 Кб
Скачать

Тема 4. Весільні традиції (в Україні та англомовних країнах).

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Весільні традиції» (в Україні та англомовних країнах), щоб бути в змозі розповідати про різноманітні весільні традиції, описувати та порівнювати їх з урахуванням національних особливостей. Студенти мають засвоїти та вдосконалити фонетичний матеріал з тем: «Правила читання. Звуко-буквені відповідники (Graphical rules). Якісні та кількісні зміни голосних. Словесний наголос. Інтонація питальних речень». Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Іменник. Категорія числа. Артикль. Дієслово: конструкція to be going to do. Використання Герундія після окремих дієслів (to stop talking)». Навчити студентів писати невеличкі неофіційні листи особистого характеру, розвивати у студентів навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми. Розширювати соціокультурні знання студентів про весільні традиції.

Тема 5. Розпорядок дня.

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними виразами та словами з теми «Розпорядок дня», щоб бути в змозі розповідати про свої робочі та вихідні дні, розпитувати інших та коментувати різноманітні буденні обов’язки. Студенти мають засвоїти та вдосконалити фонетичний матеріал з тем: «Правила читання. Звуко-буквені відповідники (Graphical rules). Якісні та кількісні зміни голосних. Словесний наголос. Інтонація питальних речень». Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Дієслово. Стверджувальна, питальна та заперечна форми дієслів to be, to have в минулому часі. Вживання часової форми Past Simple з правильними дієсловами». Навчити студентів писати невеличкі неофіційні листи особистого характеру, розвивати у студентів навички діалогічного та монологічного мовлення в межах теми. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми.

Змістовий модуль 3. Житло та помешкання.

Тема 1. Види житла (в Україні та англомовних країнах).

Мета: Студенти мають оволодіти необхідними лексичним матеріалом з теми «Види житла» (в Україні та англомовних країнах), щоб бути в змозі розповідати про різні типи помешкань, порівнювати та обговорювати умови проживання. Студенти мають засвоїти та вдосконалити фонетичний матеріал з тем: «Правила читання. Звуко-буквені відповідники (Graphical rules). Асиміляція приголосних». Студенти мають опанувати та вдосконалити граматичний матеріал з тем: «Дієслово. Вживання часової форми Past Simple з неправильними дієсловами. Конструкція There was/there were. Прийменники місця». Навчити студентів писати неофіційні листи, описуючи види помешкань та умови проживання. Удосконалювати у студентів навички вимови звуків, розвивати вміння аудіювання. Розвивати у студентів навички вивчаючого читання. Студенти мають оволодіти необхідними знаннями та навичками, щоб перекладати речення і тексти, з використанням активної лексики з теми. Розширювати соціокультурні знання студентів про сучасні види помешкань.