Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Прес-кіт

.pdf
Скачиваний:
20
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
741.82 Кб
Скачать

KNUKIM EVOLUTION

ГАЗЕТА

Підготували: студенти 1го курсу КНУКіМ з факультету реклами і зв'язків з громадскістю, Костоглод Микита Валерійович, Пожитько Владислав (ПР-112к, ПР-12к)

KNUKiM EVOLUTION

вул. Щорса, буд. 36, м. Київ

Тел.: 093-513-11-37 nikson.new@gmail.com

2013 PR PROJECT

KNUKiM EVOLUTION

H1

ПОЯСНЮВАЛЬНИЙ ЛИСТ

Ціль

Розповісти студенству про сучасні тенденції у шоу-бізнесі, зірок Київського Національного Університету Культури і Мистецтв, їх викладачів та зіркових студентів. Постійне оновлення з життя сучасного студенства та їх викладачів.

Задача

Відновити атмосферу KNUKiM EVOLUTION серед студентів, додавати впевненості у майбутньому, доказати що КНУКіМ енергійніший серед інших, який гарантує високу фахову підготовку та незабутні студенські роки.

Рішення

Головні наші заходи це: вечірки, флешмоби, акції. Наші методи: неочікуваність, драйв, нова енергія. Ми змінимо ставлення до життя студента, підтримаємо наших, докажемо що навчання може бути веселішим.

Презентація

3-го квітня, народилася, а згодом і вилізла на світ газета KNUKiM EVOLUTION і порвала усіх!!! Це був весняний сонячний день, нічого не передвіщало біди. Відкривши вікно, зструсивши сніг, ми бачили як змучені студенти йшли на пари у понеділок тримаючись за щось, а у цей час, студенти з усього універу об'єдналися і вирішили що з них досить! Ви ніколи не помічали які зірки шифруються на парах? Як викладачі, змовчуючи, вели ці пари, хоча їх компанія за кордоном випускала новий бум!? Що ви там подумали?! Ні? Ми вам покажемо і докажемо це! Віднині атмосфера "Нової енергії" буде царувати на коридорах універу! У кожному кутку ви буде бачити наші досягнення! Ми велика і потужна команда, представники творчих інститутів нашого університету, скандально провокуватимемо кожну душу універу і розкажемо про що змовчують усі інші! Раз у місяць, ми заставимо когось народжувати, а якшо не знайдемо таких - народимо самі!!! Творці історії відтепер на вашій стороні!

KNUKiM EVOLUTION

H2

ГАЗЕТА: «KNUKIM EVOLUTION»

Розділи прес-кіт:

-Що це?

-Як це працює?

-Чим це відрізняється?

«KNUKIM EVOLUTION» - ЦЕ ЛІВА РУКА СТУДЕНТА!

Це еволюційний піар проект, який надає старт початковим талантам нашого університету і піар вже існуючим. Інформує студенство про найкрутіші тусовки міста, основні тенденції, та про шалені вечірки сучасного студенства. В наших силах проводити приватні паті, флешмоби, акції та є розгорнута піар-кампанія з соціальною відповідальністю. Газета виходить щомісяця у форматі А5, затверджена "вищими силами" уніеру, а саме Валентиною Павлівною Дячук, та Михайлом Михайловичем Поплавським. За підтримки провідних викладачів з піару, та приватної дизайнерської студії. Наша команда об'єднує творчі інститути КНУКіМ. Редакційна колегія знаходиться у корпусі ІЖіМВ. Створена студентами 1 курсу з факультету PR.

ПРАЦЮЄМО БЕЗ ВИХІДНИХ ТА ПЕРЕРВ НА РЕКЛАМУ!

На чолі зі студентами різних напрямків навчання газета запрацює як єдинний креативний механізм по досягненню найвищих цілей та на благо всього університету! Кожен новий та неповторний номер газети, буде супроводжуватися PR-акціями та студентськими вечірками, до яких може долучитися кожен бажаючий, а відірватися ще більше!

ПОРІВНЯННЯ НЕМОЖЛИВІ!

У газеті «KNUKiM EVOLUTiON», буде висвітлюватися життя успішних КНУКіМівців, які своїм прикладом та порадою, будуть надихати своїх колег до нових звершень! І це ще не все: у кожному номері студентів будуть чекати цікаві статті, найсмішніші жарти від прихильників дивовижної гри КВН, та ще багато іншого! День народження вже не таке важливе свято, погодьтесь навіщо чекати цілий рік те, що ми створюємо кожного місяця.

KNUKiM EVOLUTION

H3

НАД KNUKIM EVOLUTION ПРАЦЮЮТЬ:

Фотограф: Алла Нікітенко

PR-журналісти: Влдаислав Пожитько, Костоглод Микита

Режисер: Александр Звєрєв

Редактор: Лілія Галицька

Журналіст: Євгеній Горбунов, Ростислав Геник

Дизайнери: Ольга Андрусяк та NIK Studio Image

Агенти: Євгеній Горбунов, Микита Костоглод, Владислав Пожитько, Артем Костоглод

Куратор газети: директор Інституту Журналістики і Міжнародних Відносин Шевченко Марина Іванівна

KNUKiM EVOLUTION

H4