Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Договір про співпрацю

.pdf
Скачиваний:
11
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
294.7 Кб
Скачать

Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин

м. Київ

«___» ________2015р.

Комунальне підприємство «Притулок для тварин» (надалі -

Притулок) в особі _________________________________, що діє на підставі

_____________________, з однієї сторони, та

____________________ в особі __________________________(надалі - ),

що діє на підставі Статуту, з іншої сторони, в подальшому разом іменуються Сторони, а кожна окремо – Сторона, уклали цей Договір про наступне:

1. ПРЕДМЕТ УГОДИ.

1.1. Розділяючи принцип, за яким в основі усіх наших рішень і дій лежать інтереси тварин, розвинути багатостороннє співробітництво з метою спільної діяльності та встановлення (визначення) єдиних підходів і механізмів щодо безпритульних тварин на території служби утримання тварин КП « Притулок для тварин» в с. Нове Залісся Бородянського району Київської області (надалі – Служба) відповідно до нової концепції та програми утримання і надання допомоги безпритульним тваринам.

.

2. УМОВИ ДОГОВОРУ.

2.1.Сторони зобов'язуються спільно діяти без утворення юридичної особи для досягнення мети, яка не передбачає отримання прибутку.

2.2.Сторони підтверджують, що інтересам кожної з них відповідає спільна

іпогоджена реалізація вирішення проблем, щодо Київської міської програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2012 - 2016 роки.

2.3.Дотримуватися порядку надання послуг та виконання безпосередніх обов’язків працівниками Притулку у частині утримання безпритульних тварин відповідно до Положення «Про службу утримання тварин» Комунального підприємства «Притулок для тварин» та інструкції з техніки безпеки та правил поведінки.

2.4.Використання внесків (за призначенням) з благодійних рахунків

_____________, які відкриті під гаслом «…допомога тваринам у притулку для безпритульних тварин в с. Нове Залісся Бородянського району Київської області» можливо лише за погодженням з адміністрацією КП «Притулок для тварин».

2.5.Координація спільної діяльності здійснюється шляхом:

- проведення періодичних зустрічей представників Сторін;

-надання інформаційної підтримки, консультацій, аналітичних матеріалів;

-аналізу нормативно-правових документів, інформаційних довідок;

-організації та проведення семінарів та конференцій.

2.6. Сторони домовились, що в своїй співпраці вони будують ділові і конструктивні взаємовідносини та поважають один одного.

3. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН:

3.1. Здійснювати, спільними діями, утримання та подальше обслуговування безпритульних тварин Служби на таких основоположних засадах:

-законність;

-добровільність та доброчинність;

-гуманність та гідність;

-прозорість відносин;

-відповідальність;

- керуючись відповідними рішеннями Київської міської ради та спираючись на чинне Законодавство України;

3.2. КП «Притулок для тварин» (Служба):

-надавати інформацію необхідну для співпраці у сфері надання послуг щодо утримання безпритульних тварин;

-узгоджувати діяльність Служби і ____________ по здійсненню заходів, спрямованих на поліпшення життєдіяльності, адаптації та утриманню безпритульних тварин;

-має право на отримання відповідної інформації щодо прилаштованих та безпритульних тварин Служби представниками ___________ та тварин, які були віддані на лікування поза межи Служби;

-адміністрація КП «Притулок для тварин» зобов’язується надавати інформацію, щодо благодійного рахунку підприємства для контролю за використанням благодійних внесків (за призначенням) на утримання безпритульних тварин в Служби.

3.3. ______________:

-під час відвідування Служби в с. Нове Залісся Бородянського району Київської області представники _________ повинні обов’язково мати при собі:

посвідчення _______________________;

довідка про медичний огляд (Ф-140/0 та Ф 122/0);

довідка про щеплення проти сказу.

-мають право приймати активну участь у пошуку нових власників задля прилаштування безпритульних тварин Служби с. Нове Залісся Бородянського району Київської області за умови попереднього погодження з Притулком та

з подальшим призначенням відповідальної особи з представників

___________.

-надавати адміністрації КП «Притулок для тварин» інформацію, що до благодійних рахунків, які відкриті під гаслом «…допомога безпритульним тваринам у притулку в с. Нове Залісся Бородянського району Київської області» для спільного контролю за надходженням та використанням благодійних внесків (за призначенням) на утримання безпритульних тварин

вСлужбі;

-___________________ несе особисту морально-етичну та юридичну відповідальність за дотримання представниками __________ правил техніки безпеки та поведінки на території Служби.

3.4. Сторони зобов'язуються вживати всіх необхідних заходів для максимально прозорого доступу до інформації, отриманої ними одна від одної у процесі здійснення співробітництва, згідно з умовами цього договору.

4. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

4.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання уповноваженими представниками Сторін та скріплення їх печатками.

4.2.Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п. 4.1 цього Договору та діє до 31 грудня 2015 року з моменту його укладення. Після закінчення строку дії даного Договору, він може бути продовжений за взаємною згодою Сторін.

4.3.Для подовження строку дії Договору, необхідно письмово звернутися до адміністрації Комунального підприємства «Притулок для тварин» не менш, як за один місяць до закінчення строку дії Договору.

5. ПРИПИНЕННЯ ДІЇ ДОГОВОРУ

5.1. При не виконанні зобов’язань та недотриманні умов цього договору Притулок має право вимагати дострокове його припинення в односторонньому порядку.

5.2. Договір припиняє свою дію в разі прийняття законодавчих й нормативних актів, що вимагають зміни характеру відносин між Сторонами, а також за взаємною згодою Сторін з обов`язковим письмовим попередженням про це за 1 (один) календарний місяць.

6. ФОРС-МАЖОР

6.1. Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх обов`язків за цим Договором, якщо їх невиконання викликане або обумовлено обставинами форс-мажору, що включають, але не

обмежуються, стихійним лихом, війнами, страйками, нещасними випадками, пожежами, повінню, рішеннями державних та місцевих органів влади України, або будь-якими іншими причинами, що знаходяться поза волею Сторін та зумовлюють неможливість виконання зобов’язань за цим Договором.

7.ІНШЕ

7.1.Всі додатки, зміни, доповнення до цього Договору є невід`ємною його частиною та будуть чинними у випадку, якщо вони зроблені у письмовій формі та підписані Сторонами.

7.2.Можливе залучення матеріальних ресурсів для досягнення спільних цілей і реалізації мети договору оговорюються Сторонами окремо, шляхом укладення доповнень до цього договору.

7.3.Договір складено українською мовою, у двох оригінальних примірниках, які мають однакову юридичну силу, і зберігається у кожній зі Сторін.

8.РЕКВІЗИТИ СТОРІН

КП «Притулок для тварин»

Адреса: м. Київ, провулок ___________________________

Бондарський, буд.19

Адреса:

 

Код ЄДРПОУ 32620706

Код ЄДРПОУ ______________

 

 

р/р, МФО, банк

Директор ________________

______________________