Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Бизнес план.docx
Скачиваний:
49
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
262.86 Кб
Скачать

Бізнес План Агенції святкових послуг «Фортіссімо» Грецької Олени

Галузь, фірма та її продукція

Організація свят досить складне і дуже делікатне питання. Тому як будь-яке свято, від самого грандіозного до найменшого і особистого являється унікальним, неповторним і індивідуальним. Тільки маючи досвід, знання в галузі менеджменту, маркетингу, історії, культурології, етики, естетики, мистецтва, креативністі, професіоналізму, відповідальністі і багато інших якостей, можна братися за таке нелегке діло.

Історія традицій святкувань йде далеко в давнину. Всю історію людство супроводжували численні релігійні, язичницькі, державні та особисті свята. Багато традицій склалися давно і практично не змінилися, в деяких залишилися пережитки минулого, які давно втратили актуальність, але вони до сих пір широко поширені серед населення.

Якісно виконана робота  питання професійного престижу і збереження конкурентоспроможності. Про це повинен віддавати звіт кожний, хто працює в агентстві.

Організація і проведення корпоративних свят одна з найцікавіших сфер, пропонованих на ринку послуг. Безумовно, корпоративні свята існували в усі часи, вони просто називалися не настільки хитромудро (слово «корпорація» прийшло до нас приблизно на початку 90-х років разом з іншими іноземними словами). Однак в останні роки поняття «корпоративний дух» і «корпоративна культура» міцно пустили коріння на просторах українського бізнесу.

Багато керівників сходяться на думці, що корпоративні заходи сприяють здоровій атмосфері в колективі і підвищують працездатність співробітників.

І повеселитися на такому заході кожному хочеться так, щоб не було образливо за безцільно витрачені час і гроші. Але корпоративні вечірки  це не просто розважальні корпоративні заходи, а і фірмовий стиль Вашої компанії. Тому організація корпоративних свят – справа професіоналів.

Даний інвестиційний проект присвячений створенню агентства з організації свят, що спеціалізується на широкому спектрі послуг: від організації дитячого свята до проведення великомасштабного заходу.

Ринок послуг як в цілому по Україні, так і по Києву, зокрема, сьогодні досить широкий. Знайти і зайняти свою нішу  непросто. Занадто велика конкуренція, та й заздрісників вистачає.

Наше агентство поставило своєю головною метою  працювати якісно, ​​професійно, на вищому рівні.

Якщо говорити коротко і ясно, ми  продавці. Тільки на відміну від продавців товарів ми продаємо послуги, а саме послуги з організації та проведення свят, а також різних розважальних і ділових заходів: весіль, ювілеїв, виставок, презентацій, банкетів, концертів, шоу-програм, дитячих ігрових шоу, і т. д.

Агентство «Фортіссімо» створили творчі люди, що володіють всіма тонкощами організації свят.

Головний принцип роботи агентства – індивідуальний підхід до будь-якого клієнта і до будь-якого замовлення. Для нас немає різниці між приватною вечіркою та корпоративним заходом, малобюджетною акцією або великомасштабним проектом. І в тому і в іншому випадку без уваги і ретельного опрацювання не залишиться жодного питання. У штаті компанії присутні креативний та комерційний відділи. Агентство складається з професіоналів: мобільні та комунікабельні менеджери, талановиті незаштамповано сценаристи, фото та відеооператори, модні декоратори.

Ми працюємо напряму з директорами артистів і колективів, минаючи посередників, а значить додаткові витрати.

Наш девіз: творчий та індивідуальний підхід до вирішення будь-яких питань. Ми намагаємося не відходити від цього постулату і працювати максимально якісно і професійно. Адже сьогодні ми працюємо на наше ім'я, а завтра наше ім'я буде працювати на нас! Крім того, якісно виконана робота – питання професійного престижу і збереження конкурентоспроможності.

Цілі:

Метою створення Агенції святкових послуг «Фортіссімо» є отримання прибутку. Для цього необхідно забезпечити наступне.

  • Досягти швидких темпів зростання прибутку і мінімізувати виробничі витрати.

  • За короткий час забезпечити великий вибір послуг.

  • Заслужити репутацію багатьох клієнтів.

Місія:

Місія створення Агенції святкових послуг «Фортіссімо» полягає в наданні послуг що до організації свят.

  • Тимчасова перспектива компанії полягає в інтенсивному розвитку компанії та активному розширенні клієнтської бази. 

  • У довгостроковій перспективі клієнтська база буде стабілізована, а обсяг надання послуг буде стимулюватися підвищеною якістю.

Мета: Створення агенції святкових послуг «Фортіссімо» для того, працювати якісно, ​​професійно, на вищому рівні. Головне, щоб свято було незабутній, і через багато років, переглядаючи альбом з фотографіями, клієнти з посмішкою згадували про ці дні.

Концепція: Висока якість та організаційність надання послуг, відмінна підготовка кадрів і уважне ставлення до обслуговування клієнтів має створити широку і стійку клієнтську базу Агенції святкових послуг «Фортіссімо»

Сильні сторони

Слабкі сторони

Висока якість товарів

Недостатній рівень фінансового забезпечення

Широкий та глибокий асортимент

Відсутність чіткої системи оплати праці

Значна кількість постійних клієнтів

Низький рівень керування товарними запасами

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]