Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МІЖРІГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ.docx
Скачиваний:
78
Добавлен:
08.06.2015
Размер:
195.59 Кб
Скачать

Додаток а. Дискограма стилю міжособистісної поведінки т. Лірі

Підпорядкування

Додаток Б.

Інструкція

На наступних сторінках вам пропонуються твердження і висловлювання, які потрібно оцінити. Оцінюючи їх, ви не можете зробити щось «неправильно», тому що кожна людина має право на свою власну думку. Ви можете вибрати будь-яку відповідь з чотирьох варіантів:

1.Якщо ви згідні з якимось твердженням, поставте хрестик зліва (перша колонка), під словом «так».

2.Якщо ви не згідні з якимось твердження, поставте хрестик справа (четверта колонка), над словом «ні».

Може так статися, що вам важко, як повністю підтвердити, так і відкинути якесь висловлювання, оскільки воно може бути для вас правильним чи неправильним лише за певних умов. У цих випадках у вас є дві можливості:

1.Якщо ви схиляєтесь до того, що якесь твердження більше підходить вам, ніж не підходить, то ви можете поставити хрестик ближче до «так» (друга колонка).

2.Якщо ви швидше всього не згідні з якимось твердженням, ніж можете підтвердити його, то поставте хрестик ближче до «ні» (третя колонка).

Будь-ласка, виберіть для кожного висловлювання один варіант відповіді. Оскільки ви не можете відповісти «неправильно», не думайте довго, а швидко відзначайте свої відповіді одна за одною.

Слова «батьки», «батько», «мати» означають, насамперед, ваших батьків.

Якщо ж ви росли здебільшого у родичів, в сім’ї опікунів чи прийомних батьків, а також у дитячому будинку, то слова «батьки», «батько», «мати» означають

у такому випадку тих вихователів, які відігравали для вас роль батьків (наприклад, бабуся, дядько, сестра, сусід, няня, вихователь дитячого будинку і т.д.)

Будь-ласка, тепер починайте працювати. Ми гарантуємо, що всі ваші відповіді залишаться в таємниці.