Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
псп дніпровські зорі.doc
Скачиваний:
45
Добавлен:
19.05.2015
Размер:
416.77 Кб
Скачать

9.Висновки і пропозиції

ПСП «Дніпровські зорі» це господарство яке має доволі великі площі орних земель , в цьому господарстві працюють відповідальні люди .

ПСП «Дніпровські зорі» займається переважно рослинництвом та має гарні показники. Також господарство має добру технічну базу і тому вони вчасно справляються з поставленими цілями .Також господарство має великі плани на подальший час це обновлення авто тракторного парку. И тому студенти залюбки проходять виробничу практику , бо в господарстві студенти можуть не легше набути нових навичок і докладніше дізнатися про виробництво в сільському господарстві але і на практиці попрацювати на с/г машинах та безпосередньо взяти участь в виробництві . А також ця практика дасть практичні знання в нашій професії і те , що студенти навчаться працювати в колективі .

І тому я гадаю , що в подальшому молоді випускники вузів с/г напрямку залюбки підуть на роботу в це господарство , бо воно створює сприятливі умови роботи молодому поколінню .

Виробнича ремонтна практика мала на меті закріпити у студентів знання і навички, отримані під час вивчення дисципліни «Ремонт сільськогосподарської техніки». Крім цього ми отримали знання та практичні навички по технології і організації ремонту машин, приймаючи безпосередню участь в процесі виробництва та ремонту техніки.

За весь період проходження практики мені вдалося частково ознайомитися з виробничо-фінансовою діяльністю господарства, а також з роботою і організацією покладені на інженерну діяльність.

Я гадаю що практичні та організаційні які були набуті мною під час виробничо-ремонтної практики допоможуть мені в подальшій професійній діяльності.

ДОДАТКИ