Реферат

Курсовий проект присвячений обладненню перегону пристроями автоматичного блокування.

Курсовий проект складається з шести розділів, що викладені на 33 лис-тах пояснювальної записки, в складі 1 рисунків та 8 додатків. При виконанні курсового проекту використана інформація 6 джерела.

Перший розділ присвячений аналізу перегінних систем залізничної авто-матики. У розділі виконано: обґрунтування вибору системи АБ.

Другий розділ включає в себе проектування перегінних систем автома-тичного блокування. Розроблені: однонитковий та двонитковий план перегону. В цьому ж розділі було обрано рейкові кола, тип сигнальних установок, авто-матична переїздна сигналізація та виконані відповідні розрахунки.

Третій розділ включає в себе технічні рішення по реалізації логічних зв’язків між станційними та перегінними системами автоматики і телемеха-ніки (А і Т), а саме: схему зміни напрямку руху поїздів та ув’язку станційних та перегінних систем А і Т.

У четвертому розділі наведено технічні рішення по реалізації автома-тичного контролю стану перегінних і станційних систем і пристроїв.

У п’ятому розділі, присвяченому техніці безпеки, були розглянуті основні правила безпеки при будівництві та експлуатації пристроїв і систем А і Т.

У шостому розділі представлено принципові та функціональні схеми станційних та перегінних систем А і Т.

Соседние файлы в папке Курсова робота В44(КАБ). Обладнання залізничного перегону системами автоматики і телемеханіки