Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Б_П.docx
Скачиваний:
44
Добавлен:
12.05.2015
Размер:
342.88 Кб
Скачать
    1. Господарський портфель та виробнича програма підприємств

Центр розвитку пропонує ефективні програми навчання і розвиваючі заняття для дитини. Проводяться як індивідуальна, так і групові заняття.

Таблиця 2.

Послуги дитячого центру

Вартість, грн.

Без знижки

Сезонна знижка

Для дітей віком від 1,5 до 3 років

Абонемент на заняття «Умка»

740

700

Абонемент на заняття «Дзиґа»

740

700

Абонемент на всі заняття

710

700

Разове заняття

40

35

Індивідуальне заняття

50

45

Для дітей віком від 3 до 5 років

Абонемент на заняття «Розумник»

740

700

Абонемент на заняття «ABC»

750

700

Абонемент на заняття «Топотун»

745

700

Абонемент на заняття «Розумник» та «АВС»

720

700

Абонемент на заняття «Розумник» та «Топотун»

720

700

Абонемент на заняття «АВС» та «Топотун»

720

700

Разове заняття

45

40

Індивідуальне заняття

55

50

Для дітей віком від 5 до 7 років

Абонемент на заняття «Школяр»

750

700

Абонемент на заняття «English»

755

700

Абонемент на заняття «Dance»

750

700

Абонемент на заняття «Нотка»

735

700

Абонемент на заняття «Школяр» та «English»

725

700

Абонемент на заняття «Школяр» та «Dance»

720

700

Абонемент на заняття «Школяр» та «Нотка»

725

700

Абонемент на заняття «English» та «Dance»

725

700

Абонемент на заняття «English» та «Нотка»

730

700

Абонемент на заняття «Dance» та «Нотка»

720

700

Разове заняття

45

40

Індивідуальне заняття

50

50

Додаткові послуги

Проведення свят, конкурсів тренінгів, консультацій

600

500

Абонемент включає 16 групових занять і дійсний впродовж 1 місяця.

Господарський портфель повністю включає в себе виробничу програму також по вихідним проводяться свята, конкурси, змагання, семінари, тренінги, консультації психолога та логопеда.

«Нотка» - музичні заняття для дітей від 5 до 7 років, що спрямовані на розвиток музичного слуху, ладового, ритмічного почуття, відчуття темпу, динаміки, висоти, тембру звучання, навчання елементарним навичкам нотної грамоти, елементарне музикування, навичкам вокалу і музикування на елементарних, навичкам усвідомленого, емоційного музичного сприйняття, знань в області музичного інструментарію в залежності від віку дитини.

«АВС» - англійська мова для дітей від 3 до 5 років. Заняття проводяться у вигляді ігрової форми навчання, що включає в себе: мовну зарядку, лічилки, віршики, мультфільми, забавні рухливі ігри, знайомство з англійськими словами та літерами, танцювальні розминки і англійські пісеньки, хвилинки творчості (малюнки, аплікації) - все це допоможе дитині осягати ази спілкування англійською мовою.

«English» - англійська мова для діток від 5 до 7 років. Ми пропонуємо захоплюючу програму, розроблену нашими педагогами з метою створити дитині міцну базу для подальшого вивчення англійської мови. Виконуючи різні завдання, граючи в ігри, дивлячись навчальні відео, ваші дітки не тільки будуть швидкими темпами поповнювати свій словниковий запас, а й навчається сприймати англійську мову на слух і відтворювати її , виробляти правильну вимову, що, безсумнівно, буде хорошою базою для подальшого вивчення мови в школі.

«Умка» - програма занять для дітей віком від 2 до 3 років, яка передбачає образотворчу і пізнавально-практичну діяльність дітей, вони ліплять з пластиліну і кольорового тіста, роблять аплікації з різних матеріалів, малюють різними способами (пальчиками, стусанами, долоньками). На заняттях діти знайомляться з властивостями різних речовин і матеріалів. Наші заняття спрямовані на розвиток мови, цілеспрямоване розширення знань про навколишній світ. Досвідчені педагоги вміло і з індивідуальним підходом використовують розвиваючі ігри з метою розвитку пам'яті та уваги, мислення і сприйняття .

«Розумник» - програма для дітей віком від 3 до 4 років, яка націлена на сенсомоторний розвиток, на розвиток мови, психічних процесів (сприйняття, уваги, пам'яті, мислення, уяви), формування знань про навколишній світ, навчання в ігровій формі читанню, основам математики, а також на розвиток дрібної моторики, зорово-моторної координації, підготовку руки до письма.

«Учень», «Школярик» - ці заняття для дітей різного рівня підготовки від 5 до 7 років, що допоможуть дітям «дозріти» до школи психологічно і отримати хороші, міцні знання, які дозволять в школі бути успішним. Основною задачею є: розвиток пам'яті та уваги дитини, мислення і логіки, мови і розширення знань про навколишній світ, навчання читання, грамота, математика, розвиток дрібної моторики і початку письма.

«Дзиґа», «Топотун», «Dence» - це заняття з елементами хореографії для дітей віком від 2 до 3, 3 до 5, від 5 до 7 років відповідно. Головною метою є - фізичний і емоційний розвиток дітей відповідно до їх вікових особливостей, навчання навичкам, координація рухів, пластики, вміння висловлювати за допомогою танцю певні емоції, настрої, характер зображуваних персонажів, вміння повторювати за викладачем і самостійно здійснювати певні види танцювальних рухів, формування навичок танцювальної імпровізації.