Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Рефераты по Бух.делу

.docx
Скачиваний:
16
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
18.47 Кб
Скачать

Теми рефератів:

  1. Об'єкти, суб'єкти, предмет, методи дослідження науки «бухгалтерська справа», її сучасне наповнення та зв’язок з іншими науками.

  2. Порівняльний аналіз нормативного регулювання бухгалтерської справи в Україні та в розвинених країнах світу (за міжнародними вимогами).

  3. Порівняльна характеристика переліку та змісту принципів організації бухгалтерської справи в Україні та в розвинених країнах світу (за міжнародними вимогами).

  4. Історія виникнення та розвитку професійних бухгалтерських організацій у конкретній країні світу.

  5. Основні напрямки діяльності сучасного облікового працівника у конкретній країні світу.

  6. Психологічні аспекти праці сучасного бухгалтера.

  7. Образ бухгалтера в літературі і кіно.

  8. Порівняльна характеристика професійних вимог до облікових працівників в Україні та в розвинених країнах світу (за міжнародними вимогами).

  9. Кодекс етики професійного бухгалтера в Україні та розвинених країнах світу.

  10. Основні напрямки діяльності, права, обов’язки та відповідальність сучасного головного бухгалтера підприємства в Україні та розвинених країнах світу.

  11. Сутність перепідготовки та сертифікації облікових працівників в Україні та розвинених країнах світу.

  12. Критичний аналіз змісту основних нормативних документів з організації бухгалтерської справи в Україні.

  13. Аналіз організаційної структури бухгалтерської служби на суб’єкті господарювання певних організаційно-правової форми та напряму діяльності.

  14. Особливості організації бухгалтерської справи на суб’єкті господарювання певних організаційно-правової форми та напряму діяльності.

  15. Особливості організації бухгалтерської справи на різних етапах життєвого циклу підприємства.

Реферати виконуються в кожному з модулів в машинописному вигляді на стандартних аркушах паперу, скріплених у папку. Обсяг залежить від обраної теми та глибини її розробки. Текст розміщується на одній стандартній сторінці паперу формату А4 з полями: ліве - 30 мм, праве - 10, верхнє, нижнє - 20 мм, шрифт 14 п., 1,5 інтервал. Титульний аркуш оформляється з дотриманням установлених вимог (вказується назва університету, факультет, спеціальність, дисципліна, тема реферату, курс, прізвище й ініціали студента).

Реферат не повинен повторювати лекційного матеріалу відповідної тематики, має бути чітко структурований, передбачати наявність вступу, пунктів основного матеріалу, власних висновків, списку використаної літератури.

За згодою викладача студент може виконувати реферат на тему, не передбачену в запропонованому переліку або деталізувати запропоновану тему відповідно до власних наукових інтересів.

Представлення реферату на перевірку здійснюється не пізніше тижня перед датою модульного контролю (заліку) згідно із учбовими планами.

Доповідь за темою реферату відбувається за бажанням студента на семінарському занятті, де розглядається відповідна тема.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]