Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Самоаналіз виховного заходу

.doc
Скачиваний:
102
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
23.04 Кб
Скачать

Самоаналіз виховного заходу

Я, Антоненко Дарія Олександрівна, провела 19 грудня 2012 року виховний захід у 10-Б класі, присвячений святкуванню Дня Святого Миколая.

Виховний захід проводився, як класна година. Метою заходу було виховати в учнів любов і повагу до народних звичаїв, традицій, інтерес до минулого України.

Класна година повністю відповідала віковим та індивідуальним особливостям учнів. Добре був підібраний матеріал, яким зацікавилися учні. Учням було цікаво брати участь у різних конкурсах.

У підготовку входив добір матеріалу, створення декорацій. У підготовчий період в учнів вдалося викликати почуття необхідності, відповідальності проведення такого заходу. Учні приймали активну участь у у підготовці свята, допомагали з декораціями.

При підготовці до класної години велика допомога була зі сторони класного керівника. Це було: підготовка класу, допомога у створенні декорацій, а також підтримка під час проведення класної години.

Методика проведення класної години відповідала завданням навчально-виховного процесу, а також інтересам учнів і рівню їх розвитку.

Учні були уважними, сконцентрованими та дисциплінованими коли слухали матеріал про традиції святкування дня Св. Миколая, приймали активну участь у конкурсах. Учні були зацікавлені у постановці сценки, особливо такі як Кузьменко Ірина, Плужник Олена, Пірогов Владислав, Константинов Владислав, Шалдибаєва Тетяна та ін.

На мою думку мету, яку було поставлено вдалося реалізувати. Після закінчення класної години діти були задоволені таким проведеним заходом.