Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
pravove_reg_econ / Normative_discipline / Problem_teor_D_i_P.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
256.51 Кб
Скачать
  1. Система поточного і підсумкового контролю

Якості знань студентів з дисципліни

Принципи і види контролю знань студентів

Освітньо-кваліфікаційного рівня магістр

Контроль знань є складовою багатогранного навчального процесу в КНЕУ і являє собою організацію зворотного зв’язку як засобу управління навчально-виховним процесом.

З даної дисципліни, за якою оцінювання знань студентів здійснюється на основі результатів поточного та підсумкового видів контролю знань студентів, завдання поточного контролю оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів (включно), а завдання, що виносяться на іспит – від 0 до 60 балів (включно)

Загальна підсумкова оцінка (в балах) складається з суми балів за результатами поточного контролю знань та за виконання завдань, що виносяться на іспит.

Метою поточного та підсумкового контролю знань є визначення справжнього рівня і змісту знань студентів з конкретної дисципліни за обсягом, якістю, глибиною та вмінням застосовувати одержані знання у практичній діяльності у відповідності до моделі конкретного освітньо-кваліфікаційного рівня.

Порядок оцінювання знань студентів в процесі поточного контролю

Організація поточного контролю знань студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр передбачає, що об`єктом поточного контролю знань студентів магістерського рівня з даної дисципліни є програмний матеріал, що перевіряється за двома напрямками:

а) перевірка теоретичних знань;

б) перевірка виконання індивідуальних практичних завдань.

Для денної та вечірньої форм навчання

з/п

Форма оцінювання знань

Кількість балів

Результат

1.

Оцінювання поточної роботи в семестрі

Від 0 до 50 балів, в тому числі:

Набрані бали

зараховуються до

підсумкової оцінки

- результативність роботи на семінарських заняттях - систематичність та активність роботи на семінарських заняттях (рівень знань, продемонстрований у відповідях і виступах на семінарських і практичних заняттях; активність при обговоренні питань, що винесені на семінарські заняття ; результати виконання експрес-контролю тощо) - 30 балів

- виконання самостійних завдань (самостійне опрацювання питань, винесених для самостійної роботи студентів) – 10 балів;

- виконання двох контрольних робіт (оцінці підлягають теоретичні знання та практичні навики, яких набули студенти) - 10 балів;

30 бал. + 10 бал. + 10 бал. = 50 бал.

2.

Оцінювання письмової екзаменаційної роботи

Від 0 до 60 балів

Проходження підсумкового контролю знань по дисципліні та одержання підсумкової оцінки

Порядок оцінювання роботи студентів в процесі підсумкового контролю

Підсумковий контроль знань по даній дисципліні проводиться у формі письмового іспиту за екзаменаційними білетами, кожен з яких включає 6 проблемних питань (для студентів денної та вечірньої форм навчання). Питання, що включаються до екзаменаційних білетів, є вузловими, узагальненими, комплексними та потребують творчого підходу при побудові відповіді та уміння синтезувати отриманні знання.

Питання до екзаменаційних білетів відбираються в межах програмних питань, що складають зміст навчальної дисципліни, а також термінів, які наведені на початку цих методичних матеріалів. Програмні питання доводяться до студентів на початку навчального семестру.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за результати поточного контролю знань та за виконання питань на іспиті.

Соседние файлы в папке Normative_discipline