Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

5_med / Курсова робота / курсова робота

.doc
Скачиваний:
80
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
38.4 Кб
Скачать

Національний медичний університет

імені О.О.Богомольця

Кафедра інфекційних хвороб

Завідувач кафедри інфекційних хвороб

д.мед.н. О.А. Голубовська

Керівник групи

К У Р С О В А Р О Б О Т А

Тема______________________________________________________

Виконавець

Студент_____________________________________________

______ медичного факультету

5 курсу ______ групи

Київ

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Завдання на певну нозологію з вказаними віком хворого, статтю, днем хвороби, тяжкістю перебігу. За необхідності може бути надана додаткова інформація: характер попереднього лікування (до вступу до стаціонару), наявність і характер фонової патології чи ускладнення.

1. З урахуванням одержаного завдання та наявної інформації студент, якій умовно виконує функцію лікаря приймального відділення, складає ситуаційну задачу, що повинна виглядати як запис огляду хворого.

2. У висновку виставляється діагноз, де необхідно вказати, крім нозологічної одиниці, клінічну форму, тяжкість перебігу, характер ускладнень. На підставі наявних даних обґрунтовується попередній діагноз.

3. Студент призначає план обстеження даного хворого з урахуванням особливостей перебігу хвороби, фонової патології, наявності та характеру ускладнень, вікових особливостей. При цьому обов’язково враховується принцип черговості виконання цього обстеження. Кожне призначення повинно бути чітко конкретизовано. Якщо виникає необхідність у здійсненні термінових діагностичних заходів, без яких неможливо коригувати лікування, робиться відмітка cito!

4. Перелічити, з якими іншими захворюванням (не обов’язково інфекційними) слід, у першу чергу, проводити диференційний діагноз у даному випадку (3-4 хвороби). Вказати 2-3 провідних клінічних симптоми, що дозволяють виключити патологію, з якою проводиться дифдіагноз.

5. Студент призначає лікування хворому з урахуванням усіх його особливостей лише на день вступу до стаціонару. Якщо хворий поступає до стаціонару в невідкладному стані, обов’язково вказується черговість здійснення заходів. Усі лікувальні заходи написати в наступній формі:

п/п

Препарат (захід), доза, спосіб и кратність введення.

Обґрунтування доцільності призначення

1

2

Назви лікарських препаратів писати латиною.

6. Температурний листок.

7. Очікувані результати обстеження даного хворого та їх тлумачення.

2

Соседние файлы в папке Курсова робота