Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дипл_розд_2011_11_23.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
22.02.2015
Размер:
811.52 Кб
Скачать

1. Загальні вимоги до розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку»

Розділ «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» виконується студентами галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 7.03050901 «Облік і аудит» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» під керівництвом консультанта кафедри економічної кібернетики фінансово-економічного факультету навчально-наукового інституту аграрної економіки.

Консультант по розділу «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» конкретизують завдання, яке необхідно виконати в процесі написання розділу, допомагають дипломнику у розв'язанні важких задач, проводять контроль виконаної роботи.

Загальні вимоги до написання розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку»:

  • чіткість побудови;

  • логічна послідовність викладу матеріалу, переконлива аргументація;

  • точність викладу, яка виключає можливість суб'єктивного і неоднозначного тлумачення;

  • конкретність викладу результатів роботи;

  • обґрунтованість висновків і рекомендацій.

Оформлення розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» здійснюється відповідно до вимог Методичних рекомендацій з підготовки дипломної роботи спеціаліста галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 7.03050901 «Облік і аудит».

Рекомендований обсяг розділу «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» 9-11сторінок.

2.Порядок виконання розділу «облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку»

Написання розділу необхідно починати з дослідження ринку сучасного бухгалтерського, фінансово-економічного, аналітичного програмного забезпечення, ознайомлення з характеристиками найбільш поширених пакетів прикладних програм, їх перевагами і недоліками. При цьому дипломник використовує приведений список рекомендованої літератури, а також фахові видання, періодичну літературу і Інтернет - джерела.

При виконанні даного етапу дипломник вивчає ринок сучасних програмних продуктів, призначених для автоматизації обліку, визначає технічні та економічні характеристики найбільш розповсюджених пакетів прикладних програм, ступінь автоматизації облікових процедур кожним пакетом, причини їх розповсюдження, переваги і недоліки.

Дипломник, використовуючи рекомендовані літературні джерела, вивчає та визначає принципи вибору, вимоги та критерії, яким повинно відповідати програмне забезпечення автоматизації бухгалтерського обліку (контролю (аудиту), аналізу, тощо).

На підставі зібраних даних дипломник повинен скласти огляд сучасних засобів автоматизації обліку (контролю (аудиту), аналізу) у вигляді таблиці 1, яка наводиться в додатках до дипломної роботи.

В таблиці необхідно навести загальні характеристики програмного забезпечення з точки зору його призначення і характеру розв'язуваних задач та відповідно до поставлених вимог. Рекомендується проаналізувати не менше трьох програмних продуктів.

При розгляді питань присвячених автоматизації обліку, аналізу і контролю (аудиту), описуються програмні продукти, які функціонують на базі дослідження, оцінюють їх відповідність завданням та обсягам необхідних робіт. У разі відсутності комп’ютерної системи обліку на базі дослідження пропонується найбільш доцільний програмний продукт, який дозволить ефективно виконувати обліково-аналітичні роботи і може бути використаний для ведення обліку та проведення аналізу, контролю (аудиту).

Таблиця 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]