Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дипл_розд_2011_11_23.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
22.02.2015
Размер:
811.52 Кб
Скачать

Міністерство аграрної політики та продовольства україни

ВІННИЦЬКИЙ національний АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Навчально-науковий інститут аграрної економіки

Фінансово-економічний факультет

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

із написання розділу дипломної роботи

«Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку»

студентами галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво»

напряму підготовки 7.03050901 «Облік і аудит»

освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст»

ВІННИЦЯ — 2011

УДК 657:517:657.6:681.518 (073)

Методичні вказівки із написання розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» студентами галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 7.03050901 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» / Мороз О.В., Коляденко С.В., Вдовенко Л.О., Юрчук Н.П. - Вінниця: ВНАУ, 2011.-24с.

Автори:

Мороз О.В., д.е.н., професор, директор ННІ аграрної економіки

Коляденко С.В., д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної кібернетики

Вдовенко Л.О., к.е.н., доцент, декан фінансово-економічного факультету

Юрчук Н.П., старший викладач кафедри економічної кібернетики

Рецензенти:

Левицька І.В., д.е.н., професор, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ

Гуцаленко Л.В., к.е.н., професор, декан факультету обліку і аудиту Вінницького національного аграрного університету

Коротка анотація

Методичні вказівки призначені для написання розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» за темами дипломних робіт студентами галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 7.03050901 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст»

Рекомендовано науково-методичною радою

Вінницького національного аграрного університету

протокол № від «30» листопада 2011 р.

© Колектив укладачів, 2011

© Вінницький національний аграрний університет, 2011

ЗМІСТ

передмова 4

1. Загальні вимоги до розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» 6

2. ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ РОЗДІЛУ «ОБЛІК, АНАЛІЗ І КОНТРОЛЬ (АУДИТ) В УМОВАХ КОМП’ЮТЕРНОЇ СИСТЕМИ ОБЛІКУ» 7

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ 12

додатки 16

передмова

Сьогодні неможливо уявити жодне підприємство без використання інформаційних систем. Вони проникли абсолютно в усі сфери діяльності кожної установи, підприємства, організації від процесу організації діяльності: постачання, виробництва, реалізації (збуту) продукції (послуг) до оформлення та представлення результатів господарської діяльності. Використання інформаційних технологій дало змогу полегшити роботу працівників, звести до мінімуму втручання людини у виробничий процес, скоротити час на виготовлення продукції, зменшити витрати на оплату праці, спростити процес управління підприємством в цілому.

Згідно з навчальним планом студентів галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 7.03050901 «Облік і аудит» завершальним етапом підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» є виконання дипломної роботи. Мета цього етапу - систематизувати, розширити та закріпити теоретичні і практичні знання студента з обраної спеціальності, навчити використовувати їх при розв'язанні конкретних наукових, технічних, економічних, виробничих завдань з використанням сучасних інформаційних технологій; розвинути у студентів навички виконання самостійної дослідницької роботи, сприяти поглибленню засвоєння методик аналізу при розв'язанні конкретних задач і питань, виявити рівень підготовки студента для самостійної роботи в умовах сучасних вимог економіки, науки, техніки, виробництва і культури.

Представлена до захисту дипломна робота має засвідчити рівень теоретичних знань та професійну підготовку випускника. У своїй роботі випускник повинен продемонструвати вміння опрацьовувати теоретичний і практичний матеріал, вміння узагальнювати отримані дані, аналізувати їх та робити висновки.

Розділ «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку» є обов'язковим розділом дипломної роботи і виконується у відповідності з темою дипломної роботи на підставі глибокого вивчення літературних джерел шляхом індивідуального підходу дипломника до розв'язання конкретних завдань.

Методичні вказівки мають на меті надати допомогу студентам при виконанні розділу дипломної роботи «Облік, аналіз і контроль (аудит) в умовах комп’ютерної системи обліку».

Пропоновані методичні вказівки покликані надати студенту необхідну організаційно-методичну допомогу щодо раціональної та ефективної організації написання й захисту даного розділу дипломної роботи.

У них враховані сучасні вимоги до підготовки фахівців, узагальнено досвід керівництва дипломними роботами у ВНАУ, а також прогресивні доробки вітчизняних вищих навчальних закладів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]