Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лабораторна 3.3.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2022
Размер:
12.14 Mб
Скачать

Розділ 6 «Створення групи або проекту»

Групи (проєкти) допомагають згрупувати всі дані, завдання, файли, повідомлення, зустрічі в одному місці. Ви завжди зможете переглянути, які дії та завдання були виконані в тій чи іншій групі.

Групи (проєкти) дозволяють працювати всередині певного колективу, групи людей, тобто всі дії всередині групи (проєкту), доступні тільки її учасникам, інші співробітники не будуть мати до них доступ.

Рис. 23 «Групи або проекти»

Наступним етапом в лівій боковій панелі ми знайшли розділ «Групи» та натиснули на нього. Нас перенаправило на початкову сторінку розділу «Групи», де ми побачили які вже існують в нас групи або проекти (рис.23). В нашому випадку ми бачили створений нами проект в Розділі 2.

Рис. 24 «Створення групи або проекту»

Далі ми вибрали ярлик «Створити» в правому верхньому кутку і нас направило вже на відому нам сторінку «Створення групи або проекту» (рис. 24). Там ми вибрали тип проекту – «Група» і натиснули «Продовжити».

Рис. 25 «Можливості»

Далі ми потрапили на підрозділ «Можливості», де змінили назву групи, змінили тему оформлення, та аватар групи (рис. 25).

Рис. 26 «Розширенні налаштування»

Обрали ярлик «Розширенні налаштування» і ми побачили додаткові параметри налаштування (рис.26), а саме: Можливості, Теги, та Зовнішні користувачі. Коли усе потрібне було заповнено та обрано, натиснули «Продовжити».

Рис. 27 «Конфіденційність»

Далі нас направило на наступну сторінку «Конфіденційність», де ми вибрали рівень конфіденційності (рис.27), а саме «Секретний». Потім натиснули ярлик «Продовжити».

Рис. 28 «Учасники»

Далі нас направило на останню сторінку «Учасники», де ми можемо змінювати власника групи, додавати модератора, створювати команду, та запрошувати зовнішніх користувачів (рис. 28). Після додавання усіх нових учасників ми знову вибрали «Продовжити».

Рис. 29 «Створена нами група»

І нарешті наша нова група створена. Нас направило на сторінку цієї групи (рис. 29), де ми можемо бачити: Повідомлення, Завдання, Календар, Файли, Опитування та інше.

Соседние файлы в предмете Информационные системы