Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лабораторна 3.3.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.11.2022
Размер:
12.14 Mб
Скачать

Розділ 3 «Мій план»

Мій план – ваш особистий варіант канбан-дошки. Завдання тут розподіляються за етапами роботи, які ви самі для себе обираєте.

Можемо переносите самостійно завдання за стадіями, не змінюючи строки і не надсилаючи колегам сповіщення про зміни.

Ми можемо слідкуйте за процесом виконання і не втрачати крайні терміни завдань!

Рис. 12 «Мій план»

Далі через розділ «Завдання та проекти», ми знайшли підрозділ «Мій план» і натиснули його. Нам відкрилася сторінка, де ми побачили вже посортовані наші завдання (рис. 12). Там є стовпчик «Не сплановані», де знаходяться усі завдання які ми ще не почали роботи, або не спланували час їх виконання. Також там є стовпчик «Зроблю на тижні», куди ми можемо перенести усі завдання які ми вже почали роботи, або плануємо зробити на цьому тижні.

Рис. 13 «Створити стовпчик»

Також в цьому підрозділі ми можемо створити додатковий стовпчик, натиснувши ярлик плюсика після стовпчика «Зроблю на цьому тижні» (рис. 13). Це дуже зручно адже ми можемо персоналізувати «Мій план» виключно під себе, що допоможе економить наш час.

Розділ 4 «Шаблони»

Шаблони значно прискорюють роботу з регулярними завданнями. Ми можемо використовувати їх для швидкого створення завдань вручну або автоматично!

Рис. 14 «Пошук розділу Шаблони»

Наступним кроком ми повернулися на початкову сторінку розділу «Завдання та проекти». В верхньому правому кутку побачили ярлик «Ще», вибравши його нам показали приховані підрозділи (рис. 14). Знайшли «Шаблони» та натиснули на них.

Рис. 15 «Мої шаблони завдань»

Нас перенаправило на сторінку «Шаблони завдань», де ми побачили вже існуючі в мене шаблони (рис. 15).

Рис. 16 «Додати новий шаблон завдання»

Потім ми знайшли ярлик «Додати» в правому верхньому куту, та вибрали його. Нас перенаправило на сторінку «створення нового шаблону завдання» (рис. 16, 17). Схожу сторінку ми бачили коли створювали звичайне завдання, але відмінність в цьому випадку полягає в тому що завдання зберігається в шаблонах, що в випадку з повторюваними завданнями, значно прискорить процес створення нового завдання, тому що не потрібно буде створювати завдання з самого нуля. Можна буде завантажити вже готовий шаблон і завдання добавлене.

Рис. 17 «Додати новий шаблон завдання»

Розділ 5 «Роботи»

Що ж таке «робот»? Це заздалегідь спланований алгоритм обробки лідів та угод, який запускається коли елемент перейшов в потрібний статус.

Наприклад, робот може поставити завдання при надходженні нового ліда, запланувати зустріч, відправити лист або навіть повідомити начальству про затримку в роботі з клієнтом.

Ми можемо налаштувати поведінку роботів прямо в картці ліда або угоди. Ці налаштування збережуться для всіх елементів.

За замовчуванням в системі є декілька стандартних роботів, які виконують прості дії – відправляють повідомлення співробітникам та керівнику.

Вже виконані процеси будуть відзначені зеленої галочкою, так що ми можемо легко визначите поточний стан справ.

Рис. 18 «Розділ CRM»

Наступним етапом ми знайшли розділ «CRM», який знаходився на лівій боковій панелі, вибрали його і нас направило на початкову сторінку розділу «CRM» (рис. 18). Там ми знайшли підрозділ «Роботи», в верхньому правому кутку, та натиснули на нього.

Рис. 19 «Роботи»

Далі нас направило на сторінку «Роботи» (рис. 19). Там ми знайшли в правому кутку ярлик «Налаштувати роботів» та вибрали його для ознайомлення.

Рис. 20 «Налаштування роботів»

Далі ми можемо налаштувати роботів (рис. 20), а саме: додати «тригери», або самі завдання робота.

Потім ми вибрали ярлик «Додати» після «Тригерів» і нам показали усі параметри та дії цих тригерів ( рис. 21).

Рис. 21 «Додати тригери»

Далі ми перейшли на завдання роботів, де вибрали ярлик «Додати». Там ми побачили, що саме ми можемо додати для наших роботів (рис. 22).

Рис. 22 «Додати завдання для роботів»

Соседние файлы в предмете Информационные системы