Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
музей природної історії в Лондоні.pptx
Скачиваний:
2
Добавлен:
15.10.2022
Размер:
7.88 Mб
Скачать

Науково-дослідна робота музею

На базі музею постійно працюють різні дослідники з різних країн. Вони постійно випускають монографії, журнали, довідники та інші дослідницькі роботи у всіх сферах профільних наук.

Основними напрями роботи зараз є:

Життя та геологію Землі, використовуючи колекції та передові методи

Біорізноманіття: створення молекулярних і цифрових інструментів для дослідження біорізноманіття.

Антропоцен і стійкість: вивчення нових джерел їжі, прогнозування поширення хвороб і пошук дефіцитних елементів.

Відкриття, походження та еволюція: вивчення природничих зразків розкриває минуле, теперішнє та майбутнє життя, Сонячної системи та Землі.

Цифрові колекції: Оцифрування 80 мільйонів екземплярів у колекціях Музею та надання відкритого доступу до цифрових даних через Портал даних.

Та інші.

У музейній сфері на сьогодні музей нічого не досліджує.

Проблеми та перспективи розвитку музею:

Помітних проблем музею я не побачила, сьогодні цей музей цікавий та сучасний, тому щось глобально змінювати йому непотрібно. Через те що цей музей дуже відомий, він є 4 музеєм за відвідуваністю у Великій Британії, тому фінансування йому не бракує.

Музею потрібно:

01

02

03

04

Продовжувати розвиватись

Підтримувати будівлю та експонати у гарному вигляді

Постійно доповнювати колекцію

Запроваджувати щось інтерактивне та нове.

Залучення музею до сфери туризму:

Загальне

враження:

Музей дуже активно співпрацює з асоціацією туризму Великобританії. У путівниках обов’язково буде написано про музей природознавства. Також у музеї постійно проводять виставки, конкурси, вистави тощо, які допомагають залучити ще більше відвідувачів.

Також, будь-який екскурсовод в Лондоні порекомендує відвідати цей музей. Особливо всіх туристів заохочує безкоштовний вхід, тому музей є дійсно туристичним місцем.

Я вважаю, що цей музей обов’язковий для відвідування усіх туристів, які приїхали у Лондон. Більшість музеїв не підходять для дітей, але цей буде цікавим всім, бо багато експонатів зроблено з інтерактивними вставками. Також, всі експонати дуже яскраві та пригортають на себе увагу, крім того, біля кожного з них розміщено цікаве пояснення. Експонатів в музею дуже багато, вони всі різноманітні, тому за одне відвідування людина може побачити і каміння з космосу, і античні глечики, і скелет динозавру та багато чого іншого.

Дякую за увагу!