Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
статут товариства 2019.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.02.2021
Размер:
48.19 Кб
Скачать

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

Загальними Зборами Учасників

Товариства з обмеженою

відповідальністю «______Т-Рекс_____»

ПРОТОКОЛ № 1 від

___ _05.квітня_____ 2019 року

Статут товариства з обмеженою відповідальністю «_______т-Рекс__________»

  1. рік

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «______Т-Рекс_________» (надалі за текстом – «Товариство»)  діє на підставі цього Статуту, Цивільного та Господарського кодексів України, Закону України «Про господарські товариства», чинного в Україні законодавства, а також згідно із внутрішніми правилами, регламентами та іншими локальними актами.

Товариство набуває прав юридичної особи від дня його державної реєстрації.

Товариство створено на безстроковий термін.

  1. Загальні положення

1.1. Товариство є юридичною особою, має самостійний баланс, рахунки у банківських установах, може мати круглу печатку, кутовий штамп з власним найменуванням, бланки (фірмові бланки), знак для товарів та послуг, іншу атрибутику юридичної особи, може від свого імені укладати договори, набувати майнові та пов’язані з ними немайнові права, нести обов’язки, бути позивачем та відповідачем, третьою стороною та іншою зацікавленою особою в суді. Товариство може створювати дочірні підприємства з правом юридичної особи, відкривати філії та представництва з правом відкриття рахунків, затверджувати відповідні положення про них тощо.

 

  1. Найменування товариства

2.1.     Повне найменування Товариства: «Т-Рекс»

2.1.1.  Українською мовою: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «_Т-Рекс________».

2.1.2.  Російською мовою: ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ                                 «_________Т-Рекс__________».

2.1.3. Англійською мовою: Limited Liability Company «______T-Rex___________».

2.2.     Скорочене найменування Товариства:

2.2.1.  Українською мовою: ТОВ «______Т-Р__________».

2.2.2.  Російською мовою: ооо «_______Т-Р__________».

2.2.3. Англійською мовою: LLC «________T-R____________»

  1. Місцезнаходження товариства

3.1. Місцезнаходження Товариства: ______Київська область, місто _____Глеваха______, _____Макарівський_________ район, проспект/вулиця _____Лекарів_______, будинок № ___52__.

4. УчасникИ (ЗасновникИ) товариства

4.1. Фізична особа – громадянин України ______Жилдизбеков Мустафа Фаридович__________________, паспорт серії _01__ № _____а6575б______, виданий _______01________ «06__» _______1978____ ___ року, який зареєстрований за адресою : місто __Славутич______, вулиця _____теорії організації ______, будинок № _6__, реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків ___46646464_______.

4.2. Фізична особа – громадянин України _____Зубенко Михаїл Петрович___________, паспорт серії _02___ № __в5464п____, виданий _____02________ «_07_» _______ __1984______ року, який зареєстрований за адресою: місто ____Одесса_______, вулиця _____Мафіоззі_____, будинок № __7_, квартира № _542__, реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків _____46489769______.

5.Відповідальність товариства та учасників

5.1. Товариство відповідає за своїми зобов’язаннями усім майном, на яке відповідно до закону може бути звернено стягнення на вимогу кредиторів. Товариство не несе відповідальності за зобов’язаннями: держави, створених ним юридичних осіб, а вони не відповідають за зобов’язаннями Товариства.

5.2. Товариство не несе відповідальності за зобов’язаннями Учасників, а Учасники несуть відповідальність по зобов’язаннях Товариства виключно внесеними вкладами до Статутного капіталу Товариства. Учасники не несуть відповідальність по зобов’язанням Товариства в частині, що перевищають розмір їх вкладів в Статутний капітал Товариства. Якщо Учасник не повністю вніс вклад, то він несе відповідальність за зобов’язаннями Товариства також у межах невнесеної частини вкладу.