Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Глобальне конкурентне лідерство 051 (магістерський рівень в.о.).docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.02.2020
Размер:
1.98 Mб
Скачать
  1. Поточна навчальна робота студентів дистанційної форми навчання

    1. Карта навчальної роботи студента

Таблиця 7

Карта навчальної роботи студента

з дисципліни (обов’язкової/вибіркової/факультативної): «Глобальне конкурентне лідерство»

для студентів освітньої програми «Міжнародна економіка» спеціалізації«Міжнародна економіка»

дистанційна форма навчання

Номер заняття

Вид та тема навчального заняття

Максимальна

кількість балів3

Змістовий модуль №1

1

Заняття в дистанційному режимі 1.

«Лідерство у глобальному бізнес – середовищі: сутність, рівні та критерії»

8

2

Заняття в дистанційному режимі 2.

«Теоретичні аспекти доктрин лідерства на мікро – та макрорівнях.»

8

3-4

Заняття в дистанційному режимі 3-4.

«Національні інтереси та стратегії економічного домінування США»

8

5

Заняття в дистанційному режимі 5.

«Макроекономічні чинники формування глобального конкурентного лідерства ЄС»

8

6

Заняття в дистанційному режимі 6.

«Проблеми розвитку глобального конкурентного лідерства ЄС і національні інтереси країн-учасників»

Змістовий модуль №2

8-9

Заняття в дистанційному режимі 8-9

«Ендогенні та екзогенні чинники забезпечення глобального конкурентного лідерства КНР у ХХІ столітті»

8

10

Заняття в дистанційному режимі 10.

«Потенціал глобального конкурентного лідерства Росії»

6

11

Заняття в дистанційному режимі 13

«Корпоративні механізми досягнення глобального лідерства»

6

12

Заняття в дистанційному режимі 12.

«Україна в системі поліцентричного глобального лідерства»

8

10

Контрольна (модульна) робота № 1 (тест) (за 2 тижні до закриття відомості)

10

Усього балів за роботу на заняттях:

70

За виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи студентів

1. Підсумкова індивідуальна розрахунково-аналітична робота (що складається із завданнь аналітико-творчого характеру (завдання 1,2,3, 4,6) на вибір 3 завдання)

30

Усього балів за виконання індивідуальних завдань для самостійної роботи студентів:

30

РАЗОМ БАЛІВ:

100

    1. Критерії оцінювання поточних результатів вивчення дисципліни

Об’єктами поточного оцінювання знань студентів дистанційної форми навчання є:

— систематична та активна робота на заняттях у дистанційному режимі в міжсесійний період (у тому числі активна робота на форумах, в чатах тощо);

— контрольна (модульна) робота що проводиться дистанційно (на основі тестових завдань).

— виконання та захист навчальних робіт (тестових завдань, розрахункових робіт, есе, аналітичних доповідей, підсумкових контрольних робіт, презентацій та інших завдань) у міжсесійний період.

Поточний контроль студентів дистанційної форми навчання передбачає:

— бали за систематичну і активну роботу на заняттях у дистанційному режимі, за виконання і захист навчальних робіт, включно з вибірковими видами індивідуальних робіт (макс. 80 б): не більше 70 балів (включаючи 10 балів за контрольно (модульну) роботу);

— бали за виконання підсумкової індивідуальної розрахунково-аналітичної роботи: не більше 30 балів у разі підсумкового контролю.

Поточне оцінювання студентів дистанційної форми навчання включає оцінювання кожного відпрацьованого заняття у дистанційному режимі (або кожної відпрацьованої теми чи блоку тем з курсу) відповідно до карти СРС.

Оцінки за індивідуальну розрахунково-аналітичну роботу (підсумкову контрольну роботу), яка виконуються студентом у міжсесійний період, складаються з балів за виконання та за захист. Студенти захищають індивідуальну розрахунково-аналітичну що складається із 3 завданнь аналітико-творчого характеру (підсумкові контрольні роботи) у дистанційному режимі.

Також оцінювання рівня засвоєння теоретичних знань (в залежності від вибору викладача) може проводитись за підсумками модульного контролю (контрольна (модульна) робота), на який виноситься питання, що охоплюють зміст тем з 1 по 7 тему включно.

Максимальна кількість балів, яку можуть набрати студенти дистанційної форми навчання на одному занятті залежить від складності завдань, винесених на заняття і складає 8 балів.) За темами 1 та 7 передбачено проведення підсумкового модульного контролю (контрольна (модульна) робота) із максимальним оцінюванням у 10 балів.

Таблиця 8

Шкала і критерії оцінювання теоретичних знань на аудиторних занять для студентів дистанційної форми навчання

Оцінка бали

Критерії оцінювання

Оцінка «8 балів»

відповідає виявленню всебічного системного і глибокого знання програмного матеріалу, засвоєння основної і додаткової літератури; чітке володіння понятійним апаратом, методами, методиками та інструментами, передбаченими програмою дисципліни; вміння використовувати їх для вирішення як типових, так і нетипових практичних ситуацій; виявлення творчих здібностей в розумінні, викладі і використанні навчально-програмного матеріалу;

Оцінка «6 балів»

відповідає виявленню знань основного програмного матеріалу; володіння необхідними методами, методиками та інструментами, передбаченими програмою; вміння використовувати їх для вирішення типових ситуацій, допускаючи окремі незначні помилки;

Оцінка «4 бали»

відповідає виявленню знань основного матеріалу допускаючи окремі незначні помилки; володіння окремими методами, методиками та інструментами передбаченими програмою для проведення аналізу навчально-програмного матеріалу та вирішення типових завдань допускаючи при їх використанні принципові помилки.

Оцінка «2 бали»

Оцінка «0 балів»

Відповідає виявленню значних прогалин в знаннях основного програмного матеріалу; володіння окремими поняттями, методиками та інструментами, допускаючи при їх використанні принципові помилки.

Оцінювання результатів написання модульної контрольної роботи, (яка відбувається у формі тестових завдань) базується на критерія що представлені у таблиці .

Таблиця 9

Шкала і критерії оцінювання результатів написання модульної контрольної роботи для студентів дистанційної форми навчання

Оцінка бали

Критерії оцінювання

Оцінка «10 балів»

відповідає виявленню всебічного системного і глибокого знання програмного матеріалу, засвоєння основної і додаткової літератури; чітке володіння понятійним апаратом, методами, методиками та інструментами, передбаченими програмою дисципліни; вміння використовувати їх для вирішення як типових, так і нетипових практичних ситуацій; виявлення творчих здібностей в розумінні, викладі і використанні навчально-програмного матеріалу (10-9 вірних відповідей);

Оцінка «8 балів»

відповідає виявленню знань основного програмного матеріалу; володіння необхідними методами, методиками та інструментами, передбаченими програмою; вміння використовувати їх для вирішення типових ситуацій, допускаючи окремі незначні помилки (8-7 вірних відповідей);

Оцінка «6 балів»

відповідає виявленню знань основного матеріалу допускаючи окремі незначні помилки; володіння окремими методами, методиками та інструментами передбаченими програмою для проведення аналізу навчально-програмного матеріалу та вирішення типових завдань допускаючи при їх використанні принципові помилки (6-5 вірних відповідей);

Оцінка «0 балів»

відповідає виявленню значних прогалин в знаннях основного програмного матеріалу; володіння окремими поняттями, методиками та інструментами, допускаючи при їх використанні принципові помилки (до 5 вірних відповідей).

Результати поточного контролю студентів дистанційної форми навчання відображаються в електронному журналі обліку поточної успішності академічної групи та записуються в екзаменаційну відомість, яка зберігається в Інституті дистанційних технологій навчання в установленому порядку.

Підсумкове оцінювання знань студентів дистанційної форми навчання здійснюється на основі результатів поточного контролю та підсумкового контролю. Максимально можлива оцінка за знання програмного матеріалу, що викладається для студентів дистанційної форми навчання, дорівнює — 100 балів.

Підсумкове оцінювання знань студентів закінчується дистанційним екзаменом, здійснюється виключно на основі результатів поточної успішності (максимально — 100 балів).