Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Підготовка курсових робіт.ppt
Скачиваний:
3
Добавлен:
08.02.2020
Размер:
206.34 Кб
Скачать

дипломної роботи

План роботи

До безпосереднього написання роботи можна приступати лише після того, як було підібрано та вивчено фактичний матеріал, що дозволить вирішити поставлену проблему. Значний за обсягом і різноманітний за змістом матеріал має бути суворо систематизований, викладений у відповідній послідовності. Необхідно врахувати як рішення основних питань, так і окремі деталі.

www.eskimosi.in.ua

У вступі визначається ціль та завдання, об’єкт та предмет дослідження, обґрунтовується вибір теми та її актуальність, відмічається новизна, теоретична цінність і практична значимість роботи, наводиться опис принципів, методів та прийомів дослідження, композиції наданої наукової роботи, характеризуються матеріал та джерела дослідження. Тут можуть бути надані дані про апробацію проблеми.

www.eskimosi.in.ua

Перша глава найчастіше буває оглядовою, в ній подається історія питання. Тут міститься реферативний виклад (оціночного характеру) наукових досліджень в даній області, визначається коло невирішених проблем, межі явища, яке досліджує автор цієї роботи, розкриваються теоретичні передумови вивчення даної проблеми.

www.eskimosi.in.ua

У другій главі (і в наступних главах, якщо вони є) міститься опис процесу дослідження, освітлюється методика і техніка дослідження, досягнутий результат.

У завершенні підбиваються підсумки дослідження: формулюються висновки, плануються перспективи подальшої роботи в межах зазначених проблем.

www.eskimosi.in.ua

ЛОГІКИ ДІАНЕТИКИ

Логіка 1. Знання – це вся група або частина групи даних, чи роздумів або висновків, що основані на даних чи методів отримання даних.

Логіка 2. Сукупність знань – це сукупність даних впорядкованих чи невпорядкованих, чи методів отриманих даних.

Логіка 3. Будь-яке знання, яке будь-яке істота може сприйняти, виміряти чи випробувати на досвіді, здатне вплинути на цю істоту.

Наслідок: знання, яке будь-яка істота чи вид істот не можуть сприйняти, виміряти чи випробувати на досвіді, здатне вплинути на цю істоту чи вид істот.

Логіка 4. Дане – це символ матерії, енергії, простору або часу або будь-якої її комбінації в будь-якому всесвіті або це власне матерія, енергія, простір або час або будь-яка їх комбінація вwwwбудь.eskimosi-якому.inвсесвіті.ua .

Логіка 5. Для того, щоб упорядкувати та сформулювати припущення, спостереження, проблеми та рішення і зробити висновки у ставленні до них, а також щоб повідомити їх ще комусь, необхідно мати дефініції термінів.

Визначення: Описова дефініція: та в якій обумовлений об’єкт відноситься до будь-якого класу, даючи характеристику чи описуючи існуючі стани буття.

Визначення: Розрізнювальна дефініція: та, в якій стверджується про схожість з існуючими станами буття чи небуття.

Визначення: Дефініція дії: та, в якій робиться опис причини, а також можливо зміни стану буття в силу наступних факторів: існування, неіснування, дія, відсутність дії, ціль чи відсутність цілі.

Логіка 6. Абсолютні величини недосяжні.

www.eskimosi.in.ua

Логіка 7. Для того, щоб оцінювати проблеми і пов’язані з ними дані, необхідні градієнтні шкали.

Абсолютні величини недосяжності – це принцип, яким користується логіка нескінченних величин. Коли використовуються такі поняття, як “добрий” і “поганий”, “правильний” і “неправильний”, мається на увазі, що вони завжди являють собою градієнтну шкалу. На шкалі правоти і неправоти все, що вище нуля (або середини), буде все більш і більш правим, наближаючись до нескінченної правоти. Все, що сприяє виживанню того, хто виживає, вважається вірним для того, хто виживає. Все, що заважає виживанню з точки зору того, хто виживає, може вважатись неправильним для того, хто виживає. Чим більше щось сприяє виживанню, тим правильнішим воно буде вважатись для того, хто виживає; чим більше щось перешкоджає виживанню, тим більше воно являється неправильним з точки зору того, хто має намір виживати.

Наслідок: Будь-яке дане володіє тільки відносною істиною. Наслідок: Істина відносна і залежить від навколишнього середовища, досвіду та істини.

Логіка 8. Дане може бути оцінено тільки з допомогою даних, які

www.eskimosi.in.ua

порівняні за величиною.

Логіка 9.

Дане є цінним в тій мірі, в якій воно було піддано оцінці.

Логіка 10.

Цінність

даного

встановлюється

за

ступенем

 

впорядкованості (взаємозв’язку), яку воно надає іншим

 

даним.

 

 

 

 

Логіка 11. Цінність даного чи області даних може бути встановлена по тому, наскільки вони сприяють чи перешкоджають виживанню.

Логіка 12. Цінність даного чи області даних змінюється в залежності від точки зору спостерігача.

Логіка 13. Проблеми вирішуються шляхом поділу їх на області співставленої величини та схожих даних, порівняння їх з даними, які вже відомі чи частково відомі, та з находження рішення відносно кожної такої області. Відносно даних, які не можна знайти відразу, можна знайти рішення, звертаючись до відомих рішень і використовуючи рішення і використовуючи рішення знайдені у зв’язку з цими даними, щоб знайти рішення відносноwww.eskimosiзалишку.inданих.ua .

Логіка 14. Фактори, що вводяться в проблему чи у рішення, що беруть свій початок не в законі природи, а лише в авторитарній команді, абберують цю проблему чи рішення.

Логіка 15. Введення довільності в проблему чи рішення сприяє подальшому введенню довільностей в проблеми та рішення.

Логіка 16. Перш ніж можна буде вважати абстрактний постулат працюючим, слід зіставити його з всесвітом, до якого він має відношення, та перекласти його в категорію речей, що можна сприйняти, виміряти чи випробувати на досвіді цього всесвіту.

Логіка 17. Ті області, в яких дані в найбільшій мірі залежать від авторитетної думки, в найменшій мірі мають знання про закони природи.

Логіка 18. Постулат є настільки цінним, наскільки він працює.

www.eskimosi.in.ua

Логіка 19. Те, наскільки постулат є працюючим, визначається по тому, в якій мірі він пояснює вже відомі існуючі явища, в якій мірі він прогнозує нові явища, котрі, як може бути виявлено в результаті перевірки, існують і в якій мірі він не потребує для свого пояснення створення нових явищ, фактично неіснуючих.

Логіка 20. Науку можна вважати великою кількістю впорядкованих даних, які характеризуються схожістю в застосуванні і які були отримані із основоположних постулатів за допомогою дедукції чи індукції.

Логіка 21. Математика – це методи постулювання реальних чи абстрактних даних в будь-якому всесвіті чи знаходження рішень по відношенню до них, а також методи об’єднання постулатів та рішень шляхом представлення

даних у вигляді символів.

www.eskimosi.in.ua