Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Комплексна задача Робочий зошит.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
3.15 Mб
Скачать

Типова форма № 274 (бюджет)

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Державного казначейства України

від 27.07.2000 р. № 68

Меморіальний ордер №

за ___ _____ 20___ року

(назва установи)

Ідентифікаційний код

за ЄДРПОУ

з/п

Підстава (посилання на документи або зміст запису)

За дебетом субрахунку

За кредитом субрахунку

Сума

Усього:

Виконавець : ____________________ ______________________ ______________________ Сума оборотів за меморіальним ордером __________

(посада) (підпис) (ініціали та прізвище)

Перевірив: Нач.фін.служби __________________ _______________________

(посада) (підпис) (ініціали і прізвище)

Головний бухгалтер : ___________________ ________________________ «____» _______________________ 200__ р.

(підпис) (ініціали і прізвище) Додаток на ____________ аркушах

Коментар до форми: Меморіальний ордер форми № 274 застосовується для відображення операцій, що не фіксуються в меморіальних ордерах № 1 – 16, та для операцій, за якими не потрібно складати накопичувальні відомості та зведення. Такими операціями можуть бути взяття на облік безоплатно отриманих (крім централізованого постачання) матеріальних цінностей, а також виявлених під час інвентаризації (перевірок) їх нестач, нарахування військовослужбовцям належних сум, що не входять до складу фондів грошового забезпечення військовослужбовців (польові кошти, одноразові премії, підйомна допомога, грошова компенсація тощо) та інші.

Записи в меморіальному ордері ф. № 274 здійснюються як за окремими первинними документами, так і за групами однорідних документів. Кореспонденція субрахунків у меморіальному ордері ф. № 274 записується залежно від характеру операцій за дебетом одного субрахунку та за кредитом іншого субрахунку чи дебетом одного субрахунку та кредитом декількох субрахунків або навпаки за кредитом одного субрахунку і дебетом декількох. Таким меморіальним ордерам присвоюються номери, починаючи з 17 за кожний місяць окремо.

Позиція “Сума оборотів за меморіальним ордером” у вигляді відповідної кореспонденції рахунків переноситься до книги “Журнал-головна”.

Військова частина А - 0005