Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт№1.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.08.2019
Размер:
843.78 Кб
Скачать

2.3.3. Таблиця «Посади»

В таблиці 3 приведений приклад того як оформлена таблиця «Посади» , в режимі конструктора .Дана таблиця має 2 поля : “Займана посада”, “Оклад за посадою”. Ключовим полем є поле ‘Займана посада” з текстовим типом даних, де буде вводиться посада співробітників .Також поле “Оклад за посадою” з числовим типом даних , де буде виводитись зарплата кожного співробітника . Всі поля в даній таблиці є обов’язковими до заповнення . В полі “Займана посада”, можна вводити посаду співробітника яку він займає на даний момент .В полі “Оклад за посадою”, вводиться сума зарплати співробітника .Вигляд таблиці «Займана посада» в режимі конструктора представлений на рис.3.

Рис.3. Таблиця «Посади» в режимі конструктора

Таблиця 3

Атрибути таблиці «Посади»

Ім’я поля

Тип даних

Розмір поля

*Займана посада

Текстовий

25

Оклад за посадою

Числовий

Довге ціле

2.3.4. Таблиця «Стаж роботи»

В таблиці 4 приведений приклад того як оформлена таблиця «Стаж роботи» , в режимі конструктора . Дана таблиця має 2 поля : “Стаж роботи”, “Надбавка за стаж”. Ключовим полем є “Стаж роботи” з числовим типом даних . В полі “Надбавка за стаж” , встановлений числовий тип для введення в це поле надбавку за стаж співробітників . Всі поля в даній таблиці є обов’язковими до заповнення . В поле “Стаж роботи”, можна вводити стаж роботи співробітника у роках. В поле ‘Надбавка за стаж” вводиться надбавка за стаж у відсотках. Вигляд таблиці «Стаж роботи» в режимі конструктора представлений на рис.4.

Рис.4. Таблиця «Стаж роботи» в режимі конструктора

Таблиця 4

Атрибути таблиці «Стаж роботи»

Ім’я поля

Тип даних

Розмір поля

*Стаж роботи

Числовий

Довге ціле

Надбавка за стаж

Числовий

Довге ціле

2.3.5.Таблиця «Розряд»

В таблиці 5 приведений приклад того як оформлена таблиця «Розряд», в режимі конструктора . Дана таблиця має 2 поля : “Розряд”, “Надбавка за розряд”. Ключовим полем є “Розряд” з текстовим типом даних . В полі “Надбавка за розряд” вводиться надбавка за розрядь співробітників якщо вона є . В поле “Розряд”, можна вводити лише: майтер, перший, другий, третій, . В поле “ Надбавка за розряд ”, вводиться надбавка за розряд співробітника якщо вона є. Вигляд таблиці «Розряд» в режимі конструктора представлений на рис.5.

Рис.5. Таблиця «Учена ступінь» в режимі конструктора

Таблиця 5

Атрибути таблиці «Учена ступінь»

Ім’я поля

Тип даних

Розмір поля

*Розряд

Текстовий

15

Надбавка за розряд

Числовий

ціле

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]