Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка право.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
2.1 Mб
Скачать

Договір транспортного експедирування

м. ________________ "___" ______________ 20__ р.

___________________________________________________________________________(вказати найменування сторони та необхідні дані про неї) (надалі іменується "Експедитор") в особі ________________________________(вказати посаду, прізвище, ім'я, по батькові)__________________________________, що діє на підставі ________________________________(вказати: статуту, довіреності, положення тощо)_________________________________________________, з однієї сторони, та ______________________________________(вказати найменування сторони)________________________________________________________ (надалі іменується "Клієнт") в особі ____________________________(вказати посаду, прізвище, ім'я, по батькові)___________________________________________, що діє на підставі _________________________________(вказати: статуту, довіреності, положення тощо)_________________________________________________, з іншої сторони, (в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона") уклали цей Договір транспортного експедирування (надалі іменується "Договір") про наступне.

1. Загальні положення

1.1. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, Експедитор бере на себе зобов'язання за плату і за рахунок Клієнта виконати послуги, пов'язані з перевезенням вантажу Клієнта, визначеного в додатку N ___ до цього Договору (надалі іменується "вантаж") , а саме: 1.1.1. оформлення накладних на вантаж, що відправляється; 1.1.2. оформлення отримання вантажу, що прибуває, його приймання за кількістю та якістю; 1.1.4. додаткові послуги: перевірка кількості і стану вантажу під час його перевезення, навантаження та розвантаження вантажу, сплата мита, зборів та витрат, покладених на клієнта, зберігання вантажу до його одержання у пункті призначення, одержання необхідних для експорту та імпорту документів, виконання митних процедур. 1.2. Послуги за цим Договором надаються протягом строку цього Договору на підставі заявки Клієнта, яка надається Експедиторові у _________ формі шляхом ______________________________________________________ не пізніше ________________________________. 1.3. На підтвердження надання Експедитором Клієнту послуг за цим Договором складаються відповідні акти в строк ________________ шляхом _______________.

2. Права та обов'язки сторін

2.1. Клієнт видає Експедиторові належним чином оформлену довіреність із усіма повноваженнями, що є необхідними для надання послуг за цим Договором у строк _____________. 2.2. Експедитор має право залучити до виконання своїх обов'язків за цим Договором інших осіб та несе відповідальність за будь-яке порушення ними цього Договору. 2.3. Клієнт повинен надати Експедиторові документи та іншу інформацію про властивості вантажу, умови його перевезення, а також іншу інформацію, необхідну Експедиторові для виконання передбачених цим Договором обов'язків шляхом _____________ в строк ________________. 2.4. Експедитор повинен повідомити Клієнта про виявлені неузгодженості та невідповідності в одержаній інформації, а в разі її неповноти – запросити у Клієнта необхідну додаткову інформацію шляхом _______ в строк __________. 2.5. У випадку ненадання Клієнтом необхідної інформації або документів Експедитор має право відкласти виконання відповідних обов'язків до моменту надання зазначеної інформації або документів.