Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Proektne_finansyvannya.doc.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.04.2019
Размер:
369.66 Кб
Скачать

2. Виконання індивідуальних завдань для самостійного опрацювання

Поточний контроль включає також оцінку якості виконання і захисту індивідуальних завдань, що виконуються і захищаються за індивідуальними планами-графіками у визначені викладачем тер­міни. Результати виконання зазначених завдань демонструють поглиблений рівень знань студентів в одній із проблем стосовно змісту дисципліни, що обираються із переліку на розсуд студента.

Студент будь-якої форми навчання зобов’язаний працювати протягом семестру у такий спосіб, щоб отримати максимальну кількість балів з обов’язкових видів поточного контролю.

За бажання, студент може виконувати додаткові види робіт.

Порядок поточного оцінювання знань для студентів різних форм навчання наведено в таблиці.

Види робіт, що підлягають контролю

Бальна шкала за формами навчання

денна

вечірня

заочна

Обов’язкові

Підготовка до семінарських (практичних) занять протягом семестру (максимально за всі заняття)

15

Модульне завдання

30

15

Індивідуальне завдання

15

Максимальна сума балів

30

30

15

Вибіркові

Написання реферату за заданою тематикою

20

10

5

Участь у конференціях

10

10

5

Підготовка наукових публікацій

10

10

-

Активна участь на семінарському занятті під час сесії

10

-

Максимальна сума балів

20

20

5

Всього балів за семестр

50

50

20

За несвоєчасне подання індивідуального (модульного) завдання на кафедру банківських інвестицій бали зменшуються на 50 %.

6.2. Порядок підсумкового контролю знань

Підсумковим контролем якості знань студентів усіх форм навчання з дисципліни є іспит.

Іспит проводиться у письмовій формі за порядком, єдиним для КНЕУ, за білетами, затвердженими кафедрою банківських інвестицій. Білети розроблюються на основі типового екзаменаційного білету та на базі питань, що охоплюють зміст робочої програми дисципліни. Метою іспиту є оцінювання якості знань студентів вимогам робочої програми дисципліни.

Для проведення іспиту розроблено і затверджено перелік питань, що охоплюють увесь матеріал типової програми курсу «Проектне фінансування». Ці питання доводяться до відома студентів на початку вивчення курсу.

Типовий білет для денної та вечірньої форми включає шість завдань, а для заочноїдесять. За кожне із завдань студент може отримати максимальну кількість 10 балів.

Шкала оцінювання екзаменаційних завдань:

Оцінка за 100-бальною шкалою

РІВЕНЬ ЗНАНЬ

10

відмінний

8

добрий

6

задовільний

0

незадовільний

У разі, якщо відповіді студента оцінено менше ніж у 30 балів (до 60%), він отримує незадовільну оцінку за результатами екзамену, а набрані за екзамен бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за поточну успішність та за виконання екзаменаційних завдань (за умови, що на екзамені студент набрав не менше 30 балів).

Якщо на екзамені студент набрав менше 30 балів, тобто отримав незадовільну оцінку, загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність.

Іспит проводиться у письмовій формі за розкладом. Тривалість іспиту – до трьох астрономічних годин. Іспит проводиться комісією. До складу комісії входять лектор потоку та викладачі кафедри. Кожен студент отримує окреме екзаменаційне завдання, питання та завдання з якого він переписує в бланк письмової роботи, даючи на них відповіді. Після закінчення іспиту роботи здаються комісії, яка їх оцінює. Місце і час оголошення результатів іспиту доводяться до студентів на початку іспиту. Результати іспиту повідомляються студентам лектором потоку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]