Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Proektne_finansyvannya.doc.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.04.2019
Размер:
369.66 Кб
Скачать
  1. Вимоги до написання індивідуального завдання:

Виконувати завдання слід на аркушах формату А4, стандартні поля й інтервали, аркуші пронумеровані, на останньому аркуші дата виконання, підпис. Обсяг роботи від 30 до 40 машинописних сторінок з використанням шрифтів текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом. Титульний лист (найменування міністерства, навчального закладу, факультету, курсу, номера групи).

Зразки чи копії документів та інші допоміжні матеріали, що ілюструють виконання відповідних операцій, виносяться у додатки в кінці. Термін виконання – за тиждень до початку екзаменаційної сесії.

Стиль викладу матеріалу повинен бути професійним, висновки та рекомендації – конкретними. Опрацювання літератури необхідно починати з найновіших публікацій, в яких висвітлюються останні досягнення і зміни у галузі теорії та практики проектного фінансування.

Таблиці, графіки, схеми, список використаних джерел інформації – в окремому додатку в кінці роботи.

Одержані завдання студентів оцінюються викладачем за такою системою:

Оцінка

Критерії

30 балів

Студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив та захистив. Інформацію добре ілюстровано теоретичними знаннями, фактичними даними та чинним законодавством

15 балів

Завдання у цілому виконане, але мають місце окремі недоліки, зокрема, не повністю розкрито зміст завдання, інформація про статистичні дані та чинне законодавство є застарілою, вказана не повністю

10 балів

Завдання виконано на низькому рівні або мають місце суттєві недоліки: питання теоретично не висвітлено, відсутні фактичні дані та розгляд чинного законодавства.

0 балів

Завдання не виконано.

Роботи студентів мають здаватися для перевірки на кафедру не пізніше, ніж за 10 днів до початку екзаменаційної сесії і в разі недопущення їх до захисту, повертаються студентам для доопрацювання.

Захист виконання письмових індивідуальних завдань студентами заочної форми навчання проводиться під час сесії у формі співбесіди керівника курсу зі студентом.

6. Система поточного і підсумкового контролю якості знань студентів з дисципліни

6.1. Порядок поточного контролю та критерії оцінювання знань студентів з дисципліни

Поточне оцінювання знань з дисципліни здійснюється викладачем шляхом оцінки якості виконання студентом завдань, що включені в самостійну роботу студента. Викладач веде облік балів, отриманих студентом під час звітування за об’єктами самостійної роботи студента та напередодні екзаменаційної сесії проставляє суму балів поточного контролю у відповідні реєстри (журнали, екзаменаційна відомість тощо).

Системність та активність роботи на практичних заняттях. На практичних заняттях вечірньої форми навчання, насамперед, оцінюється активність студента в обговоренні питань, що винесені на розгляд, уміння опанувати, поставити запитання, висловити своє бачення проблеми і, безумовно, загальний рівень розкриття та розуміння змісту проблеми, уміння самостійно розв’язувати задачі. Оцінюється за шкалою від 0 до 20 балів.

Підготовка, оформлення та захист рефератів оцінюється за кожною формою навчання. При підготовці реферату до захисту необхідно сформулювати його ціль, базову ідею реферату, висновки та перелік використаних джерел.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]