Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Технологічна практика 3 курс СР.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
19.03.2015
Размер:
304.64 Кб
Скачать

Завдання на практику для студентів

Під час проходження технологічної практики студенти повинні в повному обсязі та в такій послідовності виконати наступні завдання:

1. Глибоко вивчити і законспектувати у робочі зошити основні положення Конституції та законів України, інших нормативно-правових актів, що визначають правовий статус і регламентують діяльність відповідної установи соціальної сфери або громадського закладу, де проходить технологічна практика.

2. Ознайомитися з структурою, функціями та повноваженнями установи, її структурних підрозділів (регламенти, типові положення, положення тощо).

3. Ознайомитися з функціональними обов’язками працівників структурних підрозділів, де безпосередньо проходить практика.

4. Ознайомитися з організацією роботи відповідної установи: планування роботи, облік проведених заходів, контроль за виконанням планів, вказівок і розпоряджень вищих органів, діяльності в цілому.

5. Вивчити основні напрями, форми і методи діяльності установи, де проходить практика, його структурних підрозділів.

6. Вивчити організацію та порядок діловодства у відповідній установі.

7. Ознайомитися з формою, структурою та змістом основних видів документів, пов’язаних з діяльністю установи, його структурного підрозділу (розпорядження, рішення, постанова, наказ, припис, вказівка, протокол тощо).

8. Бути присутнім на всіх заходах організаційного характеру, що проводяться на базі практики (круглі столи, засідання, наради, семінари тощо).

9. Ознайомитися з основними формами взаємодії державних органів, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань громадян з соціальними закладами, установами у вирішенні окремих питань.

10. Ознайомитися з основними формами і порядком звітності про діяльність відповідної установи.

11. Виконати індивідуальне завдання. Індивідуальні завдання практиканту даються керівником практики. Вони можуть бути пов’язані з науковою студентською роботою або з діяльністю баз технологічної практики.

12. Систематично вести записи у щоденнику практики та в робочому зошиті, подавати їх керівникові практики на перевірку. Оформлені належним чином документи з технологічної практики своєчасно представити на кафедру соціальної роботи ЧДІЕУ.

Форми й методи контролю

Керівництво технологічною практикою здійснюють викладачі кафедри соціальної роботи ЧДІЕУ, які викладають академічні курси - галузь знань: 1301 Соціальне забезпечення, напрям: 6.130102 Соціальна робота.

Керівник технологічної практики:

- забезпечує проведення всіх організаційних заходів перед практикою студентів: інструктаж про порядок проходження практики, надання студентам-практикантам необхідних документів (програма, щоденник, календарний план, індивідуальне завдання, методичні рекомендації та ін.);

- повідомляє студентів про систему звітності з практики, затверджені кафедрою, а саме: строки подання і форма письмового звіту, оформлення інших документів, порядок виконання індивідуального завдання, строки і порядок захисту звітів про технологічну практику;

- забезпечує високу якість проходження практики згідно з програмою;

- контролює виконання студентами-практикантами правил внутрішнього трудового розпорядку, веде або організовує ведення табеля відвідування студентами бази практики;

- приймає диференційований залік з практики;

- звітується завідуючому кафедри про проведення технологічної практики із зауваженнями і пропозиціями щодо поліпшення практики студентів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]