Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KP_KSKh_Gruden.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
07.03.2015
Размер:
581.63 Кб
Скачать

3.4.7 Висновки

Висновки мають бути обов’язково. В них повинно бути виконано висвітленням питання – чи всі вимоги завдання виконані, яких показників досягнуто і, якщо ні, то які причини того, а також чи бачить автор інші більш доцільні розв’язки проблеми.

3.4.8 Список джерел інформації

Список джерел інформації складають відповідно до вимог стандарту університету - СТВНЗ-ХПІ-3.01, підрозділ 5.9 [ ].

В цей список включають тільки ті джерела інформації, які цитовані і на які з цієї причини є посилання у тексті. Перенесення чужих текстів, числових даних та інших матеріалів у пояснювальну записку без оформлення їх як цитат або без посилання на використане джерело категорично забороняється тому, що це являється порушенням авторських прав авторів джерела інформації.

3.4.9 Додатки

3.4.9.1 В додатки виносяться ілюстраційний матеріал, таблиці, проміжні математичні доведення, формули і розрахунки, тексти допоміжного характеру, самостійно виконані документи проекту (конструкторські, технологічні, програмні) за умови, що на них є посилання у відповідних розділах пояснювальної записки.*

3.4.9.2 Всі додатки мають бути внесені до змісту.**

3.4.9.3 Оформлення додатків виконувати відповідно до вимог стандарту університету - СТВНЗ-ХПІ-3.01, підрозділ 5.10 [ ].

3.5 Конструкторські документи

Конструкторські документи виконують відповідно до вимог Єдиної системи конструкторських документів (ЄСКД) та стандартів університету: СТВНЗ-ХПІ-3.03, СТВНЗ-ХПІ-3.04, СТВНЗ-ХПІ-3.05, СТВНЗ-ХПІ-3.06, СТВНЗ-ХПІ-3.07 [ ].

__________________

* - Для зменшення об’єму основної частини ПЗ всі ці файли бажано приводити в додатках або в електронному вигляді на диску, що додається до альбому документів курсового проекту.

** - У більш повному обсязі ці матеріали також можна приводити в електронному вигляді на диску, який додається до альбомудокументів курсового проекту.

3.6 Технологічні документи

Технологічні документи виконують відповідно до вимог стандарту університету - СТВНЗ-ХПІ-3.08 [ ].

3.7 Графічна частина проекту і плакати

3.7.1 Загальний обсяг графічних документів КП (креслення, схеми, плакати) не повинен перевищувати 1 аркуш формату А1 і, як мінімум, має містити по одному зразку всіх різновидів графічних документів формату А4, які визначені вихідним завданням.

3.7.2 Плакати призначені для процедури захисту і є ілюстрацією до матеріалів звіту. Плакати можуть бути виготовлені в одному із двох варіантів:

  • в паперовому варіанті на аркушах формату А4 з будь-яким способом нанесення зображень;

  • в безпаперовому (електронному) варіанті з підготовкою демонстраційних матеріалів на оптичному диску, що додається до звіту (на якому знаходяться також і всі інші матеріали КП) за допомогою програми MS Power Point.

В останньому випадку під час захисту можлива демонстрація з екрану комп’ютера на великий екран через відеопроектор.

3.7.3 Винесення ілюстрацій на плакати має відповідати вимогам СТВНЗ-ХПІ-3.01. підрозділ 6.9 [ ].

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]