Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KP_KSKh_Gruden.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
07.03.2015
Размер:
581.63 Кб
Скачать

1.4 Види курсових проектів

Теми курсових проектів можуть бути індивідуальними або комплексними.

Індивідуальні проекти присвячені рішенню локальних інженерних задач. Комплексні проекти присвячені розробці декількох взаємозалежних інженерних задач, об’єднаних єдиною метою.

1.5 Затвердження тем курсових проектів

Теми курсових проектів узгоджуються їх керівниками з відповідальним лектором по даній дисципліні та затверджуються завідувачем кафедрою у встановленому порядку, Це відображається на листах затверджень відповідної конструкторської документації, яка входять до складу курсового проекту (????) .

1.6 Структура і зміст курсового проекту

Структура і зміст курсового проекту повинні відповідати затвердженій темі та отриманому завданню. Зміст курсового проекту (див.???) розробляється студентом разом з керівником. В загальному випадку в проекті повинні бути розглянуті основні аспекти і рівні проектування системотехніки [1,2,3]: апаратний (функціональний), конструкторський та технологічний (в даному випадку мова йдеться про комп’ютерні технології). Останні два аспекти можуть, за рішенням керівника проекту, бути відсутні повністю або частково. Це відноситься також і до рівнів проектування (див. також п.1.1.3).

1.7 Етапи і порядок виконання курсового проекту

1.7.1 При виконанні курсового проекту необхідно дотримуватися наступної послідовності дій:

  1. Отримання індивідуального завдання.

  2. Розробка технічного завдання (див. розд.???).

  3. Пошук та аналіз існуючих рішень.

  4. Обґрунтування основних технічних рішень та розробка структурної схеми пристрою.

  5. Розробка функціональної схеми пристрою та його окремих блоків.

  6. Розробка принципової схеми пристрою та його окремих блоків.

  7. Розробка алгоритмів (загального і окремих процедур) та програми керування пристроєм, а також її налаштовування та моделювання (див. розд. 5, 6та Додаток А).

  8. Виконання необхідних розрахунків.

  9. Моделювання пристрою або його окремих функціональних вузлів і блоків.

  10. Розробка конструкторської і програмної документації та оформлення звіту про виконання курсового проекту (див. розд. 2,3,6).

  11. Підготовка курсового проекту до захисту.

  12. Захист курсового проекту.

По домовленості з керівником проекту етапи 2, 3, 5, 8 можуть бути суттєво скорочені чи зовсім не виконуватися, наприклад, якщо: індивідуальне завдання не має пунктів 2,3,8 та 9 або функціональна схема пристрою майже повністю повторює його принципову схему.

1.7.2 Теми курсових проектів з короткими анотаціями після роздачі завдань студентам для запобігання порушенням реєструються в документах кафедри з подальшим контролем відповідності під час захисту та здавання захищених проектів на зберігання.

1.7.3 Керівник курсового проекту повинен:

Надати студенту допомогу в розробці плану-графіку виконання проекту та пояснити наслідки відхилень від виконання плану-графіку (див. п. 1.5.1).

Рекомендувати необхідні джерела інформації та спосіб доступу до них.

Узгодити розклад консультацій та умови доступу до технічних засобів (комп’ютерів, программно-нагоджувальних стендів, тощо) у разі потреби.

      1. Кафедра (в особі відповідального лектора по даній дисципліні) встановлює графік періодичної звітності студентів про хід виконання проектів та виставлення оцінок керівниками під час контролю поточної успішності та в період модульних контролів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]