Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Контрольна заочники.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
131.58 Кб
Скачать

Порядок виконання контрольних робіт та вимоги до їх оформлення

Навчальним планом передбачається виконання студентами заочної форми навчання контрольної роботи з предмета “Бухгалтерський облік ІІ”.

Виконання контрольної роботи є важливою складовою навчального процесу підготовки студентів-заочників, що забезпечує закріплення і поглиблення теоретичних знань та досвіду практичної роботи з документами, отриманих у процесі вивчення курсу дисципліни, надає можливість покращення навичок самостійної роботи із законодавчими актами, інструктивними матеріалами, а також літературними джерелами, які охоплюють питання в рамках обраної теми.

Структурно контрольна робота складається з титульної сторінки, змісту, комплексної задачі, списку використаних джерел, додатків.

На титульній сторінці необхідно вказати дисципліну, з якої виконана контрольна робота, курс, групу, № залікової книжки, прізвище та ініціали студента, прізвище та ініціали викладача (додаток А).

В комплексній задачі необхідно виконати завдання по відображенню в обліку господарських операцій підприємства, оформленню первинних документів, облікових регістрів та форм звітності.

При виконанні контрольної роботи студенти самостійно обирають навчальну та спеціальну літературу, керуючись списком рекомендованої літератури, який наведено в методичних рекомендаціях. Особливу увагу необхідно звернути на нові видання та останні редакції першоджерел (законодавчих актів, нормативних та інструктивних матеріалів) та публікації в періодичних виданнях. По тексту обов’зково робити посилання на використані літературні джерела (в квадратних дужках […]) із зазначенням відповідної сторінки. Список використаних літературних джерел та інших матеріалів наводиться в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків відповідно до встановлених стандартів в кінці контрольної роботи.

Обсяг контрольної роботи в друкованому вигляді повинен бути 12 – 15 аркушів формату А-4 з використанням шрифту Times New Roman розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом, абзацним відступом 1 см та розміром полів: лівого – 30 мм, правого – 15 мм, верхнього і нижнього – 20 мм. Текст вирівнюється по ширині сторінки, заголовки центруються.

Скорочення слів та використання абревіатур (крім загальновживаних) у тексті не дозволяється.

В додатках обов’язково повинні бути наведені заповнені бухгалтерські документи, регістри обліку, форми звітності, наведені розрахунки. Їх розташування повинно відповідати порядку появи посилань на них по тексту. Заповнювати первинні документи, облікові регістри та форми звітності необхідно кульковою ручкою чорного кольору. Додатки слід позначати великими літерами української абетки, за винятком літер Г,Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад: “Додаток А”, “Додаток Б” і т.д.

В кінці роботи студент ставить дату виконання роботи та свій підпис.

Виконану контрольну роботу студент подає до кафедри обліку та фінансів за два тижні до початку екзаменаційної сесії на перевірку. При виявленні викладачем помилок та зауважень щодо виконання контрольної роботи, вона повертається студенту для доопрацювання.

До здачі іспиту з дисципліни “БО ІІ” студент допускається лише за умови отримання позитивної оцінки за виконану контрольну роботу.