Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Договор обслуживания GPS.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
74.24 Кб
Скачать

Договір № _ на сервісне обслуговування системи контролю транспорту

м. Донецьк «__» _____________ 2012 року

_________________________________________________________________________________________________________, (надалі – “Замовник“з однієї сторони) і ФОП Якушев М.П. (надалі – “Виконавець”)не є платник податку на загальних підставах, в особі в особі директора Якушева Максима Петровича, діючого на підставі свідоцтва з іншої сторони, разом – “Сторони”, а кожне окремо “Сторона”, уклали цей Договір (надалі – “Договір”) про наступне.

1. Предмет договору

1.1. Виконавець надає послуги та виконує роботи по сервісному обслуговуванню системи контролю транспорту, що належить Замовнику, та перелік якого наведено у Додатку 1 (далі – Обладнання), а Замовник приймає надані Виконавцем послуги та виконані роботи, та здійснює їх оплату в порядку, що встановлений цим Договором.

1.2. Об’єм, перелік та вартість послуг і робіт, що виконуються за цим Договором зазначені в Додатку №2 до цього Договору.

1.3. Замовник виконує всі рекомендації спеціалістів Виконавця з правильної експлуатації системи. Перед роботою в системі контролю транспорту працівникам треба виконувати вимоги щодо користування системою. Інформувати операторів(водіїв) про те що, суворо забороняється втручатися в роботу обладнання, встановленого на рухомих об’єктах. У випадку порушення даного пункту Договору Виконавець не несе відповідальності за роботу обладання.

1.4. Замовник виділяє для зв'язку з виконавцем і для оформлення необхідної документації відповідальну особу .

2. Порядок та сроки надання послуг і виконання робіт

2.1. Сторони погодились, що під сервісним обслуговуванням обладнання на умовах цього Договору слід розуміти виконання комплексу робіт і надання послуг з метою забезпечення якісної і безперебійної роботи системи Замовника.

2.2. Сервісне обслуговування Обладнання здійснюється постійно, як на підставі письмових заявок Замовника, так і без заявок на підставі журналу помилок в роботі обладнання. Роботи виконуються дистанційно, шляхом підключення за протоколом IP, але , якщо потребують обставини, то роботи проводяться за місцем (місцями) експлуатації. Ремонт Обладнання може проводитись за місцем розташування сервісного центру Виконавця.

2.3. Відсутність доступу до мережі інтернет на стороні Замовника не може бути приводом звернення до Виконавця як несправність в роботі системи контролю транспорту.

2.4. Сторони погодились, що виклик представника Виконавця для проведення обслуговування чи ремонтних робіт здійснюється представниками Замовника електронною поштою на адреси, вказані Виконавцем. В окремих випадках виклик здійснюється за допомогою телефонного чи факсимільного зв’язку з обов’язковим підтвердженням електронною поштою протягом 8 робочих годин.

2.5. Надання послуг і виконання робіт, передбачених в Додатку №2 до цього Договору здійснюється спеціалістами Виконавця в такому порядку:

  • Виконавець приступає до надання послуг і виконання робіт після отримання відповідної письмової заявки.

  • Виконавець приступає до дистанційних робіт протягом 1-ї години з моменту отримання письмової заявки.

  • Виконавець забезпечує виїзд спеціалістів до Замовника протягом 8-ми робочих годин на підставі письмової заявки.

  • Послуги і роботи виконуються протягом робочого часу (з 9 до 18 годин, крім вихідних та святкових днів)

  • Послуги і роботи виконуються протягом часу, який погоджується Сторонами в кожному окремому випадку.

  • Виконавець має право відмовити Замовнику в наданні послуг чи виконанні робіт у разі непогашення Замовником заборгованості за сервісне обслуговування обладнання за попередні періоди.