Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Laboratornye (2).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
67.14 Mб
Скачать
  1. За допомогою інструменту (Move) перемістимо шар (слой) з текстом.

  2. За допомогою меню Слой/Стиль слоя/Параметри наложения оберіть будь-які параметри для тексту.

  3. Оберіть команду дій Слой/Объединить видимые.

  4. Повторіть дії з шарами для текстів «в чарівний світ» та «Photoshop».

  5. Закрийте файл.

  6. Робота з ефектами (згідно варіанту):

1) Створіть ефект «написання вогнем».

Для цього виконайте такий алгоритм. Створіть у режимі RGB новий документ та наберіть на Чорному фоні великими білими літерами слово «Вогонь». Переведіть текстовий прошарок у растр та розгорніть його на 90° за допомогою команди Изображение / Повернуть ПОЛОТНО на 90° за годинниковою стрілкою.

Д алі двічі застосуйте фільтр Вітер (Фильтр/ Стилизация/Ветер) з параметрами: метод <=> Вітер (напрямок - Зліва. Скористайтесь фільтром Рябь. Розгорніть зображення на 90° проти годинникової стрілки та застосуйте фільтр Кристалізація зі значенням кристалізації 3. За допомогою команди меню Изображение/Коррекция зафарбуйте текст, активізувавши перемикач Тонування.

2 )Створіть ефект «перспектива».

Для цього виконайте такий алгоритм. Створіть у режимі RGB новий документ та уведіть на чорному тлі великими білими літерами слово «Текст». Переведіть текстовий прошарок у растр те. застосуйте фільтр Розмиття Гауса. Доберіть параметри розмиття на свій розсуд. Далі застосуйте фільтр Соляризація, а потім скористайтесь засобом Автоколір з меню Зображення/ Корекція. Застосуйте фільтр Полярні координати та розгорніть зображення на 90° за годинниковою стрілкою. Декілька разів застосуйте фільтр Вітер з такими параметрами: метод — Вітер, напрямок — Зліва. Повторіть усі дії в зворотному порядку, а саме: розгорніть зображення і застосуйте фільтр Полярні координати. За допомогою команди Тон/Насиченість зафарбуйте текст, активізувавши перемикач Тонування.

3 )Створіть ефект «написания льодом». Для цього виконайте такий алгоритм. Створіть новий документ у чорно-білому режимі та уведіть на білому фоні великими чорними літерами слово «ЛІД». Об'єднайте текстовий прошарок з фоновим. За допомогою інструмента Чарівна палиця виокремте літери. Застосуйте фільтр Додати шум (Фільтр => Шум => Додати шум) зі значенням параметра ефекту = 70% та активізованим монохромним режимом. Скасуйте виокремлення та застосуйте фільтр Кристалізація зі значенням комірки 10 та фільтр Розмиття Гауса з радіусом розмиття 2. Інвертуйте зображення за допомогою команди Зображення <=> Налаштування <=> Інвертувати та розгорніть його на 90° за годинниковою стрілкою. Застосуйте фільтр Вітер з такими параметрами: метод — Вітер, напрямок— Справа. Розгорніть зображення у вихідне положення, переведіть його у режим RGB та за допомогою команди Тон/Насиченість зафарбуйте текст.

17. Збережіть файл під назвою Прізвище, psd

18.Продемонструйте викладачу свою роботу.

19. Зробіть висновок по роботі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]