Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт Чуй.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
08.11.2019
Размер:
6.73 Mб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Національний університет водного господарства та природокористування

Кафедра прикладної математики

Звіт про виконання навчальної практики

Виконав

студент групи ПМ - 21

Чуй Юрій Васильович

Перевірила

Цвєткова Тетяна Павлівна

Рівне – 2012

План Робота в Microsoft Visio Короткі теоретичні відомості про Microsoft Visio

Microsoft Visio — редактор діаграм для Windows. Використовує векторну графіку для створення діаграм.

Microsoft Visio може стати помічником в рішенні трьох основних задач: у аналізі складних даних, в графічному представленні даних і в обміні цими даними між користувачами.

Основний засіб представлення даних в Visio — це векторні фігури, на основі яких будується діаграма або план. Для зручності фігури згруповані по тематичних категоріях, в кожній з яких можна побачити схожі на вигляд або по темі елементи. Фігури відображаються на однойменній області завдань. Для додавання фігури в проект потрібно просто перетягнути її на робочу область, після чого можна відкоректувати її розміри, задати властивості і параметри відображення.

Фігури є основним, але не єдиним засобом для представлення даних в Visio. Окрім них можна також використовувати текст і числові дані, графічні елементи і форматування кольором.

Намалювати план своєї кімнати.

Намалювати план студмістечка університету.

Задачі Короткі теоретичні відомості про c#

C# — об'єктно-орієнтована мова програмування з безпечною системою типізації для платформи .NET. Розроблена Андерсом Гейлсбергом, Скотом Вілтамутом та Пітером Гольде під егідою Microsoft Research (при фірмі Microsoft).

C# розроблявся як мова програмування прикладного рівня для CLR і, як такий, залежить, перш за все, від можливостей самої CLR. Це стосується, перш за все, системи типів C#. Присутність або відсутність тих або інших виразних особливостей мови диктується тим, чи може конкретна мовна особливість бути трансльована у відповідні конструкції CLR. Так, з розвитком CLR від версії 1.1 до 2.0 значно збагатився і сам C#; подібної взаємодії слід чекати і надалі. (Проте ця закономірність буде порушена з виходом C# 3.0, що є розширеннями мови, що не спираються на розширення платформи .NET.) CLR надає C#, як і всім іншим .NET-орієнтованим мовам, багато можливостей, яких позбавлені «класичні» мови програмування. Наприклад, збірка сміття не реалізована в самому C#, а проводиться CLR для програм, написаних на C# точно так, як і це робиться для програм на VB.NET, J# тощо.

Короткі теоретичні відомості про Delphi

Delphi - імперативна, структурована, об'єктно-орієнтована мова програмування, діалект Object Pascal.

Спочатку середовище розробки було призначене виключно для розробки додатків Microsoft Windows, потім був реалізований також для платформ Linux (як Kylix), однак після випуску в 2002 році Kylix 3 його розробка була припинена, і, невдовзі після цього, було оголошено про підтримку Microsoft .NET.

Реалізація середовища розробки проектом Lazarus (Free Pascal, компіляція в режимі сумісності з Delphi) дозволяє використовувати його для створення додатків на Delphi для таких платформ, як Linux, Mac OS X і Windows CE.

Також робилися спроби використання мови в проектах GNU (наприклад, Notepad GNU) і написання компілятора для GCC.

Варіант №27

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]