Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

125 Кібербезпека / 5 Курс / 5.1_Комп'ютерна криміналістика / Лабораторні / Лабораторна робота № 4 (Вiдкритi держа

...doc
Скачиваний:
75
Добавлен:
18.10.2019
Размер:
28.67 Кб
Скачать

Лабораторна робота № 4

Тема: Користування відкритими державними електронними реєстрами

Мета: Оволодіти навиками пошуку інформації про фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб з використанням відкритих державних електронних реєстрів

1. Загальні відомості

Для проведення лабораторної роботи використовуються електронні відкриті державні інформаційні реєстри. Доступ до таких реєстрів здійснюється через веб-сайт Міністерства юстиції України з використанням електронного кабінету або без такого.

Загальна інформація про фізичну особу-підприємця або юридичну особу надається на цих ресурсах безоплатно та без обов’язкової попередньої реєстрації за кодом ЄДРПОУ/ІПНРКПП, найменуванням/ПІБ чи іншими реквізитами.

2. Покладені завдання

1. За допомогою електронних відкритих державних інформаційних реєстрів отримати узагальнену інформацію про фізичну особу-підприємця чи юридичну особу (конкретна організація/підприємство уточнюється у викладача або обирається на вибір студента).

2. Результати виконання завдання необхідно оформити доповідною запискою, форма якої додається.

Додаток

Начальнику слідчого відділу

підполковнику поліції

Петренку Петру Петровичу

ДОПОВІДНА ЗАПИСКА

На підставі письмового Вашого доручення від ____.____.20___ №_____________ проведено_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

За результатами проведених заходів встановлено________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

Спеціаліст інформаціно-аналітичного

відділу

(студент групи) __(підпис)___ ___ініціаліи та прізвище