Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ НК-4.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
75.78 Кб
Скачать

Начальник служби цивільного захисту

у Богодухівському районі ГТУ МНС України

у Харківській області

полковник служби цивільного захисту

___________________________В.О.Соломаха

«_____»______________2012 року

ЗВІТ

за підсумками навчальної практики на посаді

начальника караулу СДПЧ-51 м. Богодухів

курсанта 3-го курсу

Національного університету цивільного захисту України

Топчанюка Олександра Олексійовича

Я, Топчанюк Олександр Олексійович, курсант групи ПБ-09-433 НУЦЗУ перебуваючи на стажуванні з липня 2012р. липня по 2012 р. , на посаді начальника караулу СДПЧ-51 м. Богодухів, виконав весь обсяг програми стажування, а саме:

1.Вивчив, проаналізував особливості:

    1. Оперативно-тактичної характеристики району виїзду пожежної частини.

Оперативно-тактична характеристика:

До району виїзду ПРП відносяться: м. Богодухів (житлова та будівельна зони).В районі виїзду знаходиться 550 cуб‘єкти господарювання:

з високим прийнятним ступенем ризику –153;

з середнім прийнятним ступенем ризику–0;

з низьким прийнятним ступенем ризику–397;

Площа міста 12000 га. В місті функціонує 28 школи та 7 дитячих садків, лікарняний комплекс, 2 фізкультурно-оздоровчих комплексів та стадіон.

м. Богодухів охороняється підрозділом МНС СДПЧ-51 в озброєнні якого є :

- АЦ-40(131)131137

- АЦ-40(130)63Б,

- АЦ-40(43253)1011,

З порядком залучення чергових караулів на ліквідацію НС. З особливостями розкладу виїзду пожежно-рятувальних підрозділів гарнізону та з планом залучення сил та засобів на гасіння пожеж на території міста. Згідно з “інструкцією по організації гасіння пожеж в м. Богодухів”, в Харківській обл.

1.2 Порядку підбору, вивчення та оформлення кандидатів на посади пожежних-рятівників, проведення первинної підготовки.

Усі особи, які мають намір працювати в органах управління та підрозділах МНС України (далі – кандидати), незалежно від отриманого ними раніше освітньо-кваліфікаційного рівня, спеціальності та спеціалізації, зобов’язані пройти первинну (курсову) підготовку.Первинна (курсова) підготовка кандидатів на службу (роботу) здійснюється шляхом проходження ознайомчого періоду в органі управління або підрозділі, де планується їх подальше використання і навчання в навчальних закладах МНС України.

Кандидати призначаються на посади, на яких планується їх подальше використання, з дотриманням вимог трудового законодавства.

Ознайомчий період організується з метою всебічного вивчення ділових та моральних якостей кандидата і триває до направлення його до навчального закладу МНС України, при цьому загальний термін первинної (курсової) підготовки не повинен перевищувати 6 місяців. У цей період забороняється залучати кандидата до виконання практичних дій з ліквідації надзвичайних ситуацій.

Організація роботи з відбору кандидатів для проходження первинної (курсової) підготовки у навчальних закладах МНС України покладається на начальників (керівників) органів управління та підрозділів.

Органи управління та підрозділи організовують вивчення кандидатів, забезпечують їх професійно-психологічний відбір і проведення професійної психодіагностики, проходження ними військово-лікарської (медичної) комісії, перевірку рівня їх фізичної підготовки відповідно до встановлених чинним законодавством вимог.

Професійно-психологічний відбір кандидатів здійснюється з урахуванням специфічних умов служби (роботи) на підставі затверджених в установленому порядку переліків медичних протипоказань для допуску до виконання професійно-службових обов’язків на відповідній посаді.

Результати вивчення та перевірок долучаються до особових справ кандидатів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]