Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
pr2.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.09.2019
Размер:
70.14 Кб
Скачать
  1. Налаштування мережі малого офіса

Відразу ж після установки мережевої плати в комп'ютер слід встановити драйвери, які, як правило, поставляються на гнучких дисках. При вказанні дороги, де вони знаходяться, слід вказувати дисковод А.

Інколи можна зустріти рекомендації, що будь-яке налаштування мережевої плати повинне здійснюватися лише після її фізичного підключення до локальної мережі і за наявності хоч би одного включеного комп'ютера, так само підключеного до неї, щоб відразу ж перевірити правильність установки всіх необхідних компонентів, але це не завжди можливо.

Після налаштування драйверів слід підключити кабель, що сполучає кому п'ютер з локальною мережею. Звернете увагу на зелений індикатор, який знаходиться поряд з роз'ємом (під назвою " Link "). Якщо він заго релся зеленим кольором, тоді фізичний зв'язок встановлений і можна при ступати до налаштування мережевих протоколів, інакше вам слід перевірити, чи включені додаткові пристрої ( hub, switch ) і чи надійно закріплені роз'єми на кабелі.

  1. Заправка картриджів та ремонт оргтехніки.

Для такого виду роботи на фірмі «ОКО», є спеціально обладнана майстерня з витяжною системою і фільтрації повітря. Це потрібно для того щоб забезпечити працівника від негативного впливу порошку з лазерних принтерів. Також робоче місце працівника спеціально обладнане для таких видів робі.

Майстерня для роботи з поломаною оргтехнікою обладнана різними приладами, для вимірювань, тестування, чистки, паяння оргтехніки. Кожен працівник має своє робоче місце з набором необхідних інструментів для вимірювань, тестування, чистки, паяння оргтехніки.

  1. Додаткові послуги.

* Віддалена підтримка, виконання заявок через Інтернет, за допомогою віддаленого доступу.

* Підключення віддалених офісів і магазинів, підключення віддалених офісів / магазинів / складів до "центрального офісу", об'єднання філій в єдину мережу.

* Підключення з дому, підключення з дому в офіс.

* Підключення з дому, підключення з дому в офіс.

* IP Телефонія, телефонія через Інтернет, Ви можете спілкуватися з віддаленими філіями через Інтернет, економлячи на міжміського зв'язку.

Поставленні задачі та короткий опис їх виконання Підготовка до збирання комп'ютера

Отже, перед вами лежать усі необхідні комплектуючі вашого майбутнього системного блоку. З чого почати? Перш за все, потрібно очистити робочий простір. Місце складання комп'ютера повинно бути, перш за все, просторе, щоб деталі не лежали один на одному, були «під рукою» і випадково не впали зі столу, тим самим, підвищуючи ризик приведення їх у непрацездатний стан. Процес складання комп'ютера можна розділити на кілька етапів:     * Збірка «кістяка» нашого комп'ютера, тобто установка процесора і оперативної пам'яті на материнську плату.     * Підготовка корпусу та встановлення переферірующіх пристроїв (CD / DVD-приводу, дисководу і т. д.), підключення шлейфів та інших проводів. Головне, що потрібно дізнатися перед тим як приступити до справи, то що в сучасних пристроях ПК, будь то материнська плата, або дисковод, створена система захисту, яка не дозволяє підключити або встановити їх неправильно. Тобто кожна деталь вставляється «по ключу» - по-іншому її неможливо вставити, не застосовуючи сили. Далі цей момент буде розглянуто детальніше.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]