Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник 205.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
218.62 Кб
Скачать

МОЗ УКРАЇНИ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ БАЗОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ

ЩОДЕННИК

виробничої ПРАКТИКИ

З СПЕЦІАЛЬНОСТІ 5.12010103

медико-профілактична справа”

Студента (ки)  курсу _______ групи

П. І. Б______________________________________

Термін проходження практики___________________________

База практики _________________________________________

Загальний керівник практики ___________________________

Безпосередній керівник практики ________________________

Методичний керівник практики _________________________

в с т у п

Програма виробничої практики спеціальності „Медико-профілактична справа” складена у відповідності з освітньо-професійною програмою підготовки молодших спеціалістів. Вона забезпечує цілісність підготовки спеціаліста до професійної діяльності в галузі охорони здоров'я для здійснення протиепідемічних, профілактичних, дезінфекційних заходів державного санітарного нагляду, лабораторних досліджень. Програма передбачає поглиблення умінь та навичок, зв’язок практичного навчання з теоретичним.

Вид практики

Вид практики

Тижнів/годин

Вид контролю

загальна кількість

робота в ЛПУ

самостійна робота

Виробнича практика

3 тиж.

162

108

54

залік

Під час практики 1/3 від загального об'єму часу виділяється на самостійну роботу, яка включає удосконалення недостатньо засвоєних практичних навичок, роботу в бібліотеці та санітарно-освітню роботу.

Практика студентів проводиться на базах практики, які відповідають вимогам програми і затверджуються наказом по управлінню охорони здоров'я обласної держадміністрації.

Тривалість робочого тижня студентів становить 36 годин і 18 год. для самостійної роботи.

Шановні студенти!

Перед вами щоденник виробничої практики. Під час проходження практики вам пропонується заповнити цей щоденник, який містить текстовий і цифровий звіти про виконання програм практики. У щоденник додається перелік практичних навичок, обов’язкових для виконання. Ваша задача – уважно ознайомитися зі змістом та ретельно заповнити кожну його сторінку.

Мета заповнення цього щоденника – набуття вами вміння самостійної роботи та пробудження в вас допитливості і тривалого інтересу до майбутньої професії.

Бажаємо успіху!

ОБОВ'ЯЗКИ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИЦІ

  1. Вивчити і суворо дотримуватися правил охорони праці, техніки безпеки і виробничої санітарії;

  2. Виконувати всі завдання, передбачені програмою практики та правила внутрішнього розпорядку ЛПУ;

  3. Нести відповідальність за виконану роботу і її результати на рівні зі штатними працівниками ЛПУ;

  4. Подавати в коледж щоденник практики, характеристику та індивідуально виконані завдання (при наявності);

  5. Брати активну участь у суспільному житті колективу СЕС;

  6. По закінченні практики брати участь у підсумковій конференції;

  7. Своєчасно скласти залік з практики.

Індивідуальні завдання

З метою надбання студентами під час практики умінь та навичок самостійного розв'язання виробничих, наукових і організаційних завдань та активізації діяльності розширення світогляду, підвищення ініціативи пропонується виконання індивідуальних завдань, поповнення матеріальної бази коледжу тощо.

• Виготовлення тематичних санбюлетенів, таблиць, муляжів, слайдів, малюнків, кросвордів, тощо (за рекомендацією методичних керівників);

• Проведення профорієнтаційної роботи серед працюючої молоді в ЛПЗ та школах за місцем проходження практики;

• Вивчення структури захворювань в місцях проходження практики (збирання статистичних даних за окремими нозологічними одиницями), враховуючи данні сучасної екологічної ситуації;

• Збирання відгуків про випускників училищ, які працюють на базі практики.

Мета практики

Підготовка молодшого спеціаліста за фахом „санітарний фельдшер” до активної творчої, професійної та соціальної діяльності, поглиблення, розширення і систематизація набутих знань, формування професійних умінь і навичок згідно кваліфікаційної характеристики та удосконалення професійного рівня.

Методичні рекомендації для студентів.

• Пройти інструктаж з техніки безпеки;

• Виконати програму практики;

• Вивчити функціональні обов'язки медперсоналу, тих робочих місць, які закріплені за студентами;

• Вивчити правила заповнення медичної документації.

• Вести щоденники згідно вимогам;

• Виконувати всі обов'язки студента під час практики.

Підведення підсумків практики.

Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми практики та індивідуального завдання, складаючи диференційований залік за програмою практики відповідно до наказу МОЗ України №78 від 16.04.1996 року "Про затвердження інструкції, про організацію і проведення практики студентів медичних та фармацевтичних вищих учбових закладів І-П рівня акредитації".

Техніка безпеки Загальні правила безпеки

Студент допускається до роботи тільки після проведення інструктажу з виконання вимог біологічної безпеки, охорони праці, пожежної безпеки.

Працівники, які мають безпосереднє відношення до експлуатації автоклавів або балонів із стиснутим або скрапленим газами, повинні пройти підготовку.

Кожен працівник повинен мати посадову інструкцію, що встановлює вимоги до освіти, функції, обов'язки, права, відповідальність, затверджену керівником установи. Посадові інструкції складаються на підставі типових положень про відповідних фахівців.

Для попередження несприятливого впливу виробничих умов та підтримки безпеки в роботі, медпрацівник повинен знати і вміти використовувати найважливіші засоби і прийоми захисту.

  1. Користуватися захисними засобами (окуляри, респіратори, рукавички) – при роботі з дезінфікуючими і стерилізуючими засобами (у відповідності з методичними вказівками до кожного з цих засобів).

  2. Використання універсальних засобів застереження (рукавички, маски, халати, фартухи, окуляри) при роботі з біологічними речовинами.

  3. Мити руки слід:

  • відразу після контакту з інфікованими матеріалом і пацієнтами /кровю та іншими біологічними речовинами організму, інфікованим пацієнтом або предметами догляду за ними/;

  • відразу ж після зняття рукавичок.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ! При випадковому забрудненні рук біологічними речовинами треба не тільки вимити руки на гігієнічному рівні, а й обробити їх антисептиками для рук, тобто провести їх дезінфекцію.

  1. Рекомендації по усунення шкідливого впливу лікарських препаратів.

    • ретельно мийте і витирайте руки після роботи;

    • накладіть водовідталкуючу пов’язку;

    • ніколи не використовуйте препарати місцевої дії голіруч;

    • носіть повний комплекс захисного одягу при роботі з цитотоксичними та іншими препаратами, коли це вказано: захисні окуляри, рукавички /ПХВ/, халат з довгими рукавами.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ! Маски не забезпечують захисту від токсичних аерозолів, випаровувань, токсичного пилу.

  • не розбризкуйте розчин у повітря;

  • негайно залийте увесь розбризканий і розсипаний матеріал холодною водою.

Вимоги безпеки при виконанні робіт в лабораторіях.

1. Кожен працівник лабораторії повинен мати закріплене за ним робоче місце.

2. Перед початком роботи слід одягти спецодяг, який зберігається в індивідуальних шафах, окремо від верхнього одягу. Тип захисного костюма і частота його зміни визначаються в залежності від характеру роботи.

3. В спецодязі забороняється знаходитись за межами лабораторних приміщень (адміністративні, побутові приміщення тощо).

При роботі зі скляними приладами необхідно:

- захищати руки рушником при зборі скляних приладів або з'єднанні окремих частин їх за допомогою каучуку або гуми; при розламуванні скляних трубок притримувати лівою рукою трубку біля надпилу;

- при закриванні колби, пробірки або іншої тонкостінної посудини пробкою, тримати посудину за верхню частину шийки ближче до місця, куди повинна бути вставлена пробка, захищаючи руку рушником;

- оплавляти і змочувати водою кінці трубок і паличок до одягання каучуку; при плавленні кінців трубок і паличок користуватися тримачами.

Щоб уникнути травмування при різанні скляних трубок, складанні і розбиранні скляних приладів додержуються таких заходів безпеки:

а) скляні трубки невеличкого діаметра ламають після підрізки їх напилком, попередньо захистивши руки рушником;

б) при вставленні скляних трубок у гумові пробки або шланги (при складанні приладів) попередньо змочують зовні скляну трубку і внутрішні краї шлангу або отвір у пробці водою, гліцерином або вазеліновою олією. Гострі краї скляних трубок оплавляють. В усіх випадках руки захищають рушником;

в) збирають скляні прилади і деталі в місцях, обладнаних підкладками (піноуретан, гума й ін.);

г) при вставленні скляних трубок або термометра в просвердлену пробку, останню не впирають в долоню, а тримають за бічні сторони. Трубку або термометр тримають якнайближче до кінця, що вставляється в пробку.

При можливості скляний посуд і скляні частини заміняють пластиковими.

5. Нагріту посудину не можна закривати притертою пробкою поки вона не охолоне.

6. Нагріваючи рідину в пробірці або інших посудинах їх тримають спеціальними утримувачами так, щоб отвір був спрямований від себе і працюючих поруч.

7. При перенесенні посудин із гарячою рідиною користуються рушником, посудину при цьому тримають обома руками: однією за дно, а другою за горловину.

8. Великі хімічні склянки з рідиною піднімають тільки двома руками так, щоб відігнуті краї стакана спиралися на вказівні пальці;

9. При закупорюванні пробками посудин із реактивами враховують їх властивості. Гумові пробки сильно набухають під дією деяких реактивів (спирт, бензол, ацетон, ефір), а під дією галогенів (бром, йод) втрачають еластичність. Такі реактиви краще закупорювати скляними притертими пробками. Луги не можна закупорювати притертою пробкою, тому що карбонати, що утворюються між пробкою і горлом, щільно заклинюють пробку.

10. При переливанні рідин (крім тих, що містять біологічний матеріал) користуються лійкою.

11. При змішуванні (розведенні) речовин, що супроводжуються виділенням тепла, користуються термостійким хімічним посудом.

12. Нагрівання сильнодіючих отруйних речовин проводять тільки в круглодонних колбах і не на відкритому вогні.

13. При роботі з кислотами та лугами виконують такі заходи безпеки:

- всю роботу з концентрованими кислотами та лугами проводять у витяжній шафі, користуючись при цьому окулярами, гумовими рукавичками та фартухом;

- концентровану кислоту відбирають із посудини тільки за допомогою спеціальної піпетки з грушею або сифоном;

- при приготуванні розчинів кислот, спочатку в посудину наливають необхідну кількість води, а потім помалу додають кислоту. Забороняється додавати воду в кислоту;

- при приготуванні розчинів лугів наважку лугу опускають у велику широкогорлу посудину, заливають необхідною кількістю води і старанно перемішують. Шматки лугу варто брати тільки щипцями. Щоб запобігти розігріванню розчину, при приготуванні розчинів лугів, посуд попередньо поміщають у водяну баню

- розбивання великих шматків їдкого лугу на дрібні роблять користуючись захисними фартухом і рукавичками, у спеціально відведеному місці, при цьому розбиті шматки накривають бельтингом або іншим матеріалом;

- концентровані кислоти і луги виливають у раковину після попередньої їх нейтралізації;

- бутлі з кислотами, лугами й іншими їдкими речовинами переносять удвох у спеціальних ящиках (кошиках) або перевозять на спеціальному візку попередньо перевіривши цілісність тари;

- при кип'ятінні кислотних і лужних розчинів не можна щільно закривати посуд (пробірки і колби) пробкою до повного їх охолодження.

- при митті посуду хромовою сумішшю запобігають попаданню її на шкіру, одяг, взуття.

14. При роботі з легкозаймистими речовинами (ефір, бензин, бензол, ацетон, спирт і ін.) дотримуються таких вимог:

- усі роботи проводяться у витяжній шафі при включеній вентиляції, вимкнутих газових пальниках і нагрівальних електроприладах відкритого типу;

- нагрівання легкозаймистих речовин проводять у витяжній шафі на піщаній або водяній бані з закритим електронагрівом. Категорично забороняється:

- доручати проведення робіт із вогненебезпечними речовинами недосвідченому співробітнику;

- під час роботи в приміщенні запалювати сірники, палити, включати прилади, при роботі яких може виникнути іскра;

Після закінчення роботи із шкідливими речовинами необхідно:

- привести в порядок робоче місце;

- залишки шкідливих речовин здати на зберігання;

- старанно вимити руки з милом, рот прополоскати водою.

15. Категорично забороняється збереження в лабораторії не справних або розбитих апаратів зі ртуттю.

16. При роботі з БПА, реактивами заборонено торкатися обличчя, рота, носу, очей руками.

17. При роботі з БПА виконують таки вимоги:

- працюють з БПА користуючись інструментом (петлею, пінцетом, ножицями тощо). Забороняється торкатися досліджуваного" матеріалу руками;

- перед використанням посуд, піпетки, обладнання, шприци і та ін. повинні бути перевіренні на цілісність і справність;

- усі технічні маніпуляції проводять таким чином, щоб уникнути виникнення аерозолів;

- пробки матраців, флаконів, пробірок відкривають тільки над полум'ям пальника. БПА вносять в посудини так, щоб не інфікувати горловину посудини. Краї отворів посудин прожарюють над полум'ям пальника і закривають пробками. Забороняється переливання рідких культур і матеріалу, що досліджується;

- при пікетуванні користуються піпетками з грушами, дозаторами або автоматичним обладнанням. Кінець піпетки завжди повинен бути нижче рівня рідини в посудині або рідина з піпетки повинна стікати по внутрішній стінці посудини;

- обов'язкова наявність ватної пробки у тупому кінці піпетки, що дозволяє уникнути можливості контамінації;

- інфекційний матеріал не слід перемішувати шляхом піпетування, а також з силою виприскувати з піпетки;

- центрифугування проводиться спеціально підготовленим персоналом. Якщо в процесі центрифугування розбивається пробірка, що вміщувала БГІА, центрифугу відключають від мережі, знезаражують і очищають забруднені місця;

- всі роботи, що можуть супроводжуватися випадковими прямими контактами з кров'ю, сироваткою, інфекційним матеріалом або зараженими тваринами, виконують у гумових рукавичках.

Дезінфекційні заходи

1. В установах, що працюють з БПА, повинна бути достатня кількість дезінфікуючих засобів. Дезрозчини готує лаборант або дезінфектор дотримуючись правил безпеки роботи з конкретним дезінфектантом. За якістю приготування слідкує лікар.

2. Для приготування дезінфектантів краще використовувати ємкості із матеріалу, що не б'ється або одноразові (пластикові).

3. Посуд з дезрозчинами повинен бути позначений: назва деззасобу, його концентрація, дата виготовлення.

4. Об'єкти, що знезаражуються, повинні знаходитись в тісному контакті здезінфектантом (тобто не бути оточеними повітрям і не містили пухирці повітря протягом 18-24 годин. Після чого дезінфектант обережно зливають, а вміст переносять в контейнери для автоклавування або знищення.

5. Ємкості для дезрозчинів перед повторним використанням автоклавують і миють.

6. Дезінфекцію різних об'єктів при роботі з біологічним матеріалом проводять відповідно до діючих інструкцій, а також цих правил в залежності від виду БПА і характеру матеріалу, що підлягає знезараженню.

7. В процесі роботи і після її закінчення застосовують наступні способи дезінфекції:

- ватні пробки, супровідну документацію дезінфікують с сухо повітряним або іншим методом:

- знезараження посуду та інших предметів одноразового застосування, виготовлених з полімерних матеріалів, проводять відповідно до виду збудника шляхом автоклавування, після чого їх утилізують згідно з інструкцією від 22.10.93 № 223;

- використані предметні скельця, піпетки, шпателі занурюють в ємкості з дезінфікуючим розчином, потім миють і кип’ятять;

- посуд з фекаліями, сечею, та іншими матеріалами від інфекційних хворих і заражених тварин, відпрацьовані чашки Петрі, пробірки з посівами, матраци з зараженими культурами клітин збирають в ємкості з кришками і автоклавують. Залишати вказаний посуд на наступну добу дозволяється, як виключення, в закритих єм­костях з дезрозчином;

- пробірки (флакони) із згустками крові знезаражують тільки із застосуванням дезінфікуючого розчину. При зануренні в дезінфікуючий розлий, ємкість беруть анатомічним пінцетом таким чином, щоб бранша увійшла у середину, і занурюють її у нахиленому стані до повного заповнення розчином. При правильному зануренні пухирів повітря не утворюється і ємкість опускається на дно. Після занурення усіх ємкостей пінцет знезаражують. Забороняється видаляти незнезаражені згустки з пробірок (флаконів) шляхом витрушування.

Посуд після знезараження миють в гумових рукавичках;

- трупи заражених тварин занурюють в ємкість з дезрозчином і після закінчення робочого дня спалюють в спеціальних печах (крематоріях) або автоклаву­ють протягом години при температурі 132±2°С, після чого можливе відправлення трупів на утильзавод;

- руки дезінфікують одним з рекомендованих для цієї мети засобів;

- гумові рукавички знімають робочою поверхнею у середину, після чого негайно миють руки. Руки також миють після зняття захисного одягу, перед виходом з лабораторії, перед вживанням їжі, палінням і протягом дня через інтервали, визначені характером роботи.

Рукавички одноразового використання підлягають автоклавуванню і видаленню з лабораторії. Рукавички, що використовуються багаторазово, миють перед зняттям і після зняття дезінфікують.

8. Поточне вологе прибирання приміщень проводиться щоденно після закінчення робочого дня: у "чистій зоні" з застосуванням миючих засобів, в "заразній" із застосуванням дезінфектантів.

Інвентар для прибирання повинен бути промаркованим окремо для "чистої" і "заразної" зон. Після закінчення роботи його дезінфікують, миють і висушують. Зберігають його окремо в спеціально визначеному приміщенні.

У робочих кімнатах (боксах) проводиться щотижня генеральне прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів шляхом протирання меблів, обладнання, стін, столів. Після вологого прибирання включають ультрафіолетові опромінюва­чі (УФ). Скляні поверхні опромінювачів протирають ганчіркою, змоченою спир­том, не ріже ніж 1 раз на тиждень.

9. У приміщеннях (боксах), де проводять серологічні дослідження, забороняється застосовувати для дезінфекції препарати, до складу яких входять хлор і аміак.

10. В лабораторіях діагностики СНІД поверхні столів і всі предмети, що торкались досліджуваного матеріалу, знезаражують тільки 70° спиртом.

11 .Забороняється обробляти спиртом оптичну частину спектрофотомет­рів, гребінки промивачів для планшет. Після проведення досліджень гребінка промивача для імунологічних планшет промивається теплою дистильованою во­дою (30-37°С) для уникнення забиття капілярів кристалами солей.

12. Робочі поверхні в приміщеннях ПЛР-генодіагностичної лабораторії до і після роботи з клінічним матеріалом обробляють дезрозчином, потім 70% етиловим спиртом і УФ.

13. У кімнаті виготовлення реакційної суміші ПЛР-генодіагностичної лабораторії робочі поверхні обробляють 70% етиловим спиртом і УФ.

14. Відповідальність за знезараження матеріалу покладається на керівни­ка структурного підрозділу або призначеного для цього фахівця.

Перелік відділень і розподіл часу на практику

Назва відділення

Кількість днів

Години

Загальна кількість

Робота у відділенні

Самостійна робота

1

Санітарно-гігієнічна лабораторія

9

81

54

27

2

Бактеріологічна лабораторія

9

81

54

27

Всього

18

162

108

54

ГРАФІК

Проходження виробничої практики

студент(ом) (кою) IІ курсу _____групи

з спеціальності "Медико-профілактична справа”

з ___________до________________

Підпис студента _________________

робота на посаді лаборанта СЕС

Мета:

  1. Поглиблення знань про структуру та організацію роботи лабораторій СЕС;

  2. Закріплення знань правил техніки безпеки при роботі з сильнодіючими речовинами, інфікованим матеріалом, електроприладами.

  3. Удосконалення навичок відбору проб для санітарно-гігієнічного і бактеріологічного дослідження.

робота в санітарно-гігієнічній лабораторії

Студент повинен знати:

  1. Законодавчі та нормативні документи з санітарної охорони атмосферного повітря, води, ґрунту.

  2. Основні принципи і методи гігієнічного нормування вмісту шкідливих речовин в атмосферному повітрі, повітрі закритих приміщень, воді та грунті.

  3. Гранично допустимі концентрації шкідливих речовин в навколишньому середовищі.

  4. Органолептичні і фізико-хімічні методи дослідження об’єктів навколишнього середовища, харчових продуктів.

  5. Організацію роботи та правила техніки безпеки.

  6. Методику відбору проб повітря, води, грунту, харчових продуктів для санітарно-гігієнічного дослідження, в тому числі робочої зони, інструментальних вимірів.

  7. Правила доставки та зберігання відібраних проб у лабораторії.

  8. Види супровідної документації та правила її заповнення.

Студент повинен вміти:

  1. Обладнати робоче місце лаборанта.

  2. Користуватись нормативно-технічною документацією.

  3. Виміряти температуру, вологість, швидкість руху повітря, атмосферний тиск.

  4. Провести відбір проб води, повітря, продуктів харчування для дослідження в санітарно-гігієнічній лабораторії.

  5. Провести органолептичні та фізико-хімічні дослідження об’єктів навколишнього середовища.

  6. Заповнити супровідну та обліково-звітну документацію: акт відбору проб, направлення в лабораторію, протокол дослідження.

Текстовий звіт про виконану роботу

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Робота в бактеріологічній лабораторії сес Студент повинен знати:

  1. Будову та обладнання бактеріологічної лабораторії, її документацію, правила роботи, техніку безпеки.

  2. Будову світлового мікроскопа.

  3. Основні морфологічні ознаки мікроорганізмів та методи їх лабораторної ідентифікації.

  4. Характеристику живильних середовищ, вимоги до них та їх виготовлення.

  5. Визначення поняття дезінфекції, стерилізації, їх види та методи

  6. Класифікацію, механізм, і спектр дії антибіотиків, дослідження антибіотикорезистентограми.

  7. Загальні відомості про віруси і методи вірусологічних досліджень.

  8. Особливості взяття і доставки проб в лабораторію.

  9. Принципи виготовлення реактивів, барвників, правила миття, дезінфекції, стерилізації лабораторного посуду.

  10. Поряд оформлення супровідної документації.

Студент повинен уміти:

  1. Приготувати робоче місце лаборанта.

  2. Провести прийом і реєстрацію матеріалу для лабораторного дослідження.

  3. Приготувати препарат для дослідження (кров, гній, харкотиння, фекалії, ліквор).

  4. Приготувати реактиви, барвники, живильні середовища.

  5. Виконати забарвлення мазків простим і складним методами.

  6. Провести мікроскопію.

  7. Зробити посів матеріалу на відповідні живильні середовища.

  8. Виділити чисту культуру та ідентифікувати її.

  9. Визначити чутливість мікроорганізмів до антибіотиків різними методами.

  10. Підготувати лабораторний посуд до стерилізації, провести стерилізацію.

  11. Приготувати дезінфікуючі розчини, провести дезінфекцію рук, робочого місця.

  12. Відібрати проби води, повітря, грунту, харчових продуктів, змивів, перев’язувального матеріалу, аптечних форм для дослідження в лабораторії.

  13. Скласти акт відбору проб, направлення в лабораторію, упакувати зразок та доставити його на дослідження.

  14. Користуватися нормативною і технічною документацією.

Текстовий звіт про виконану роботу

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

Дата

Зміст виконаної роботи

Підпис керівника

ЗВІТ

Я, студент (ка)  курсу 205 групи, спеціальності “Медико-профілактична справа” Миколаївського базового медичного коледжу

П. І. П________________________________________________

Термін проходження практики з_________до_________

Проходила виробничу практику на базі____________________

______________________________________________________

______________________________________________________

Забезпечення робочим місцями згідно з програмою практики

______________________________________________________

______________________________________________________

______________________________________________________

Задоволеність керівництвом практики

______________________________________________________

______________________________________________________

______________________________________________________

Найкраще засвоєні навички______________________________ _____________________________________________________

______________________________________________________

______________________________________________________

______________________________________________________

______________________________________________________

______________________________________________________

Зауваження___________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Пропозиції____________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Підпис__________________

Виробнича характеристика База проходження практики_____________________________

Термін проходження практики з___________до_____________

Теоретична підготовка студента__________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Практична підготовка студента___________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Участь в суспільному житті______________________________ _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Порушення дисципліни_________________________________ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Недоліки в роботі______________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Підпис загального керівника практики_____________________

Підпис безпосереднього керівника практики_______________

Рецензія методичного керівника

Виконання програми практики ___________________________

______________________________________________________

______________________________________________________ ______________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Відповідність щоденника вимогам _______________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Зауваження __________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Пропозиції ___________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Підпис ________________________

1

40

2

39

3

38

4

37

5

36

6

35

7

34

8

33

9

32

10

31

11

30

12

29

13

28

14

27

15

26

16

25

17

24

18

23

19

22

20

21