Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практика 1курс.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
11.09.2019
Размер:
118.57 Кб
Скачать

Висновок

Відкрите акціонерне товариство «Кременчуцький завод дорожніх машин» є одним з найстаріших підприємств України. Його історія починається з 1870 року, коли майстерні на околиці міста Кременчука були об’єднані в невеличке підприємство з випуску нескладної сільськогосподарської техніки. За минулі 56 років завод виробив більше

55

21 тисячі асфальтозмішувальних установок. 90% доріг в Радянському Союзі було побудовано з використанням цих установок. За ті часи продукція заводу експортувалась в 37 країнах світу.

В нових економічних умовах підприємство вийшло на новий рівень свого розвитку. Велика робота проведена з удосконалення дорожньої техніки та доведення до вимог сучасних стандартів її технічних та експлуатаційних показників, показників безпеки та екології.

За останнє десятиріччя впевнено зайняли місце на ринку дорожньої техніки асфальтозмішувачі ДС – 168, ДС – 185, КДМ 201, а також комбіновані комунальні машини КДМ – 152, авто гудронатори, бітумовози ВАТ «Кредмаш» є неодноразовим переможцем трендів на постачання дорожньої і комунальної техніки на території України.

Асфальтозмішувачі ВАТ «Кредмаш» працюють на будівництві доріг в Йорданії, Афганістані, Сирії. В 2005 році, напередодні 135 річчя заводу у Дамаську на 52 – й Міжнародній промисловій виставці ВАТ «Кредмаш» був удостоєний високої нагороди – «Зірки Пальміри» в номінації «За сприяння євроазіатської інтеграції і зміцнення міжнародних і культурних зв’язків». Важливим етапом на шляху до досконалості стало впровадження на підприємстві системи управління якістю, яка відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2000.

На ВАТ «Кредмаш» втілюється програма технічного переозброєння виробництва, впроваджуються нові технології, обладнання, матеріали, що дозволяє піднести якість продукції на рівень загальноприйнятих міжнародних стандартів.

Наведені приклади свідчать про високий авторитет техніки ВАТ «Кредмаш» і її затребуваність у споживача. Для працівників заводу це означає стабільність, гарні перспективи для подальшого розвитку і вдосконалення.