Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
отчет Василенко.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
2.7 Mб
Скачать

Висновки

Під час проходження практики набув навичок слюсарної обробки виробів, зварювання та роботи з газорізальним обладнанням, працював на радіально-свердлильному верстаті. Брав участь у випробуваннях гідрообладнання, у виготовленні деталей, що входять до складу насосу. Виготовляв та обробляв окремі деталі, які входять до складу різноманітного гідрообладнання.

Ознайомився з лабораторією кафедри ПГМ СумДУ, її структурою, функціями, познайомився з колективом. Ознайомився з інфраструктурою та устаткуванням лабораторії, а також продукцією, що виробляє кафедра. Отримав добрі знання з технології виготовлення та застосування різних деталей та механізмів, які знадобляться в подальшому.

Список використаної літератури

  1. Михайлов А. К., Малюшенко В. В. Лопастные насосы. Теория, расчет и конструиро­вание. М., «Машиностроение» 1977.

  2. Т.М. Башта и др. Гидpавлика, гидромашины и гидроприводы – М.: Машиностроение, 1982.

  3. Чугаев Р.Р. , Гидpавлика: Учебник для вузов. – 4-е изд., доп. и перераб. – Л.: Энергоиздат. Ленингр. Отд-ние, 1982. – 672 с., ил.

  4. Животовский Л. С., Смойловская Л. А. Техническая механика гидросмесей и грунтовые насо­сы.— М.: Машиностроение, 1986. — 224 с., ил

  5. Методичні вказівки до проходження виробничої практики для студентів 3-го курсу спеціальності 7.090209 «Гідравлічні та пневматичні машини»/Укладачі: Котенко О.І., Мандрика А.С.. – Суми: Вид-во СумДУ, 2007. – 22с.

  6. Интернет- ресурси:

http://ru.wikipedia.org