Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
MINISTREASTVO_OSVITI_I_NAUKI.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
151.04 Кб
Скачать

482 Номери.

Типи номерів:

Classic room (twin і king), Deluxe room, Premium room, Classic suite.

Опис номерів:

Classic room (twin і king) - 33 кв.м. Розташовані з 9-го по 51-ий поверх, вид на місто. Є вітальня зона з кріслом та письмовий стіл. Невелика кухня обладнана холодильником, морозилкою і мікрохвильовою піччю. Deluxe room - 37 кв.м. Розташовані з 9-го по 51-ий поверх, вид на місто. Двоспальне ліжко, вітальня зона для двох чоловік з журнальним столиком, письмовий стіл. Невелика кухня обладнана холодильником, морозилкою і мікрохвильовою піччю.

Premium room - 39 кв.м. Розташовані з 9-го по 51-ий поверх, вид на місто. Двоспальне ліжко, вітальня зона для двох чоловік з журнальним столиком, письмовий стіл, гардеробна зона з дзеркалом на повний зріст і скляний обідній стіл з 2 стільцями (крім номерів, розташованих з 55 до 65 поверх, де у зв'язку з іншим дизайном немає столу). Невелика кухня обладнана холодильником, морозилкою і мікрохвильовою піччю. Classic suite - 75 кв.м. Розташовані з 54-го по 60-ий поверх, види на Burj Khalifa, Шейх Заєд Роуд і метро Дубаї. Сьюти ідеально підійдуть для сімей або тих, хто планує залишитися на тривалий термін. Номер складається з вітальні і спальні, є обідній стіл на 6 чоловік, 2 дивани, журнальний столик, письмовий стіл. LCD телевізори у вітальні і спальні. Кухня обладнана холодильником, морозильною камерою, мікрохвильовою піччю і пральною машиною з сушаркою. Інфраструктура готелю: 8 кімнат для переговорів.

Туризм

Можливо, короткий підхід до туризму в ОАЕ може бути виражений наступним чином: "несподівано все, що в країні є, а що ні-будується і ще більш вас здивує." Цей план дій дуже благотворно впливає на туристичний потік: дама примхлива, звикла до білосніжним пісків і кристально чистих водах, задоволена пляжі ОАЕ, досліджує підводні простори і піски, традиційні ринки, а для гурманів - насолода смачною кухнею, морський бриз дорогі фіранки на вікнах "семизірковий" готелю, стоянка кочівників в дюнах видимий світловий голки Бурдж Дубай, а "дром" для верблюжих перегонів обережно затиснуті між хмарочосами сучасних бізнес-центрів.

Список використаної літератури

1.И.О. Родин. Все страны мира – М.: издательство «Вече», 2003. – 560с.

2.http://www.tophotels.ru/main/hotel/al46951/

3. http://www.tripadvisor.ru/Hotel_Review

4. http://tonkosti.ru/

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]