Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
103.3 Кб
Скачать

6.2 Основні вимоги до розділів звіту практики

6.2.1 Титульний лист

Титульний лист є першою сторінкою звіту практики, оформлюється згідно з установленими вимогами до науково - дослідних робіт (Додаток А), і служить джерелом інформації, яка необхідна для реєстрації звіту і перевірки керівником практикою.

6.2.2 Щоденник практики.

Календарний план виконання всіх питань програми практики (ДодатокБ).

6.2.3 Зміст звіту із зазначенням сторінок окремих розділів.

Кожний розділ розміщується з нової сторінки, а пункт і підпункт починається на тій же сторінці, на якій закінчується попередній через 15мм.

Відстань між назвою розділу і пунктом складає 15мм, пунктом, підпунктом і текстом – 15мм.

6.2.4 Вступ

У вступі звіту навчальної практики викладаються актуальність і практична значущість поставлених питань згідно варіантів індивідуальних завдань.

6.2.5 Основна частина

В основній частині акцентується увага на питаннях, які відображають суть, методику і основні результати виконання поставлених завдань практики. Основна частина складається з теоретичної та практичної частини згідно індивідуального завдання.

Методичною основою аналізу служать різні методики, які студент може знайти в літературі, скористатися підходами і прийомами з лекційних та практичних занять або звернутися за допомогою до керівника практики від коледжу. Проте буде набагато краще, якщо студент самостійно знайде вихід із ситуації.

6.2.6 Висновки

Висновок є логічним продовженням аналізу практичного матеріалу звіту практики. Текст висновків повинен містити короткі висновки по змісту кожного питання плану, за напрямами , що вивчалися.

6.2.7 Перелік використаної літератури.

Список літератури розміщується після висновків, на окремих аркушах у відповідності до стандартів з бібліотечної та видавничої справ.

Перелік використаної літератури рекомендується оформляти наступним чином: спочатку в хронологічній послідовності указуються закони, укази, постанови, програми, інструкції України, а потім у алфавітному порядку (відносно першої літери - прізвища автора або назви джерела) розмішується перелік монографій, підручників, брошур, статей, положень, методичних рекомендацій, довідників, словників.

6.2.8 Додатки.

До додатків можуть бути включені додаткові таблиці, ілюстраційні матеріали, які через великий розмір, специфіку викладання або форми подання не можуть бути віднесені до основної частини.

Додатки слід оформляти як продовження тексту звіту на його наступних сторінках. Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Він повинен мати назву.

Назва додатку починається з великої літери симетрично відносно тексту сторінки. Праворуч сторінки над назвою повинно бути написано слово "Додаток _" і велика буква, котра позначає додаток. Додатки слід позначати послідовно великими буквами українського алфавіту за винятком Г’, Є, З, І, Ї, Й О, Ч, Ь. Якщо звіт містить один додаток, він позначається як додаток А.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]