Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ин-ка ДКР МЕЕ.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
568.32 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ХАРЦИЗЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ТЕХНІКУМ

ДЕРЖАВНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

“ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ”

ЗАТВЕРДЖУЮ: Заст. директора з НР

_________ С.В. Бардаченко

“______”_____________2012

Методичні вказівки й завдання для виконання домашньої контрольної роботи

для студентів денної форми навчання

навчальної дисципліни

Комп’ютерна техніка та програмування

спеціальності 5.05070104 «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»

2012

Методичні вказівки і завдання до домашньої контрольної роботи з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування».

Розробник завдань до домашньої контрольної роботи і методичних вказівок: Полякова Л.О. - викладач Харцизького металургійного технікуму ДВНЗ «ДонНТУ»

Домашня контрольна робота з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування» проводиться із метою перевірки і закріплення знань студентів отриманих при вивченні дисципліни спеціальності 5.05070104 «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»

Розглянуто та схвалено на засіданні циклової комісії інформаційних технологій

Протокол № 5 від 17.01.2012 голова ц/к_____________ Л.О. Полякова

ЗМІСТ

Вступ 4

Анотація 5

Критерії оцінювання 6

Правила оформлення 7

Завдання №1 8

Завдання №2 9

Завдання №3 10

Додаток А Зразок оформлення титульного аркушу 11

Додаток Б Текст для завдання №3 12

Перелік літератури 23

ВСТУП

У сучасній системі освіти перед викладачами стоїть завдання не просто навчити студентів опановувати певний обсяг знань, а виробляти вміння вчитися, застосовувати набутті знання у практичній діяльності.

Заняття з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування» готують майбутній спеціалістів до самостійної роботи з прикладними програмами та різноманітними додатками.

У сучасних умовах життя, коли технічний прогрес, комп’ютеризація та автоматизація сучасних процесів, усе більше займають місце в житті людини, набагато підвищується знання та навички роботи з комп’ютером, які необхідно розвивати та вдосконалювати всебічні можливості.

Анотація

Дана домашня контрольна робота призначена для студентів 2 курсу з дисципліни «Комп’ютерна техніка та програмування» спеціальності 5.05070104 «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»

Метою проведення домашньої контрольної роботи є систематизація та поглиблення теоретичних знань, та удосконалення практичних навичок студентів щодо редагування та форматування текстових документів, виконання технічних розрахунків з використанням формул та функцій.

Контрольна робота уявляє собою форму звіту за результатами самостійної роботи студентів і демонструє рівень оволодіння навчального матеріалу. Контрольна робота виконується студентами в міжсесійний період.

Контрольна робота складається з трьох завдань з тем «Текстовий редактор Word», «Табличний процесор Excel», «Операційна система Windows».

Перше завдання домашньої контрольної роботи передбачає поглиблене самостійне вивчення теоретичного питання з теми «Операційна система Windows».

Під час виконання другого завдання студенти демонструють набуті навички по створенню текстових документів. Завдання складені так, щоб студенти детальніше звернули увагу на форматування тексту, створення, редагування та форматування таблиць, набір формул та підготовка документу до друку.

При виконанні третього завдання студенти повинні застосувати знання з теми «Табличний процесор Excel»: створення таблиць та форматування даних, ведення розрахунків, використовуючи стандартні функції, побудова діаграм та підготовка документу до друку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]