Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка_Переддипл_Практ_2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.08.2019
Размер:
489.98 Кб
Скачать

Договір № 2803-15

на проведення практики студентів коледжу

м. Запоріжжя 28.03.2011 р.

Ми, що нижче підписалися, з одного боку, Запорізький електротехнічний коледж Запорізького національного технічного університету (далі КОЛЕДЖ), в особі директора Кормишова Ю.С. діючого на підставі Положення коледжу і, з другого боку _Комунальний заклад “Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека ім. Горького” ЗОР_

(назва підприємства, організації, установи)

(надалі – БАЗА ПРАКТИКИ), в особі Заступника директора з наукової роботи та інформації_ Узюмової Людмили Федорівни________________________________________________________

діючого на підставі __статуту КЗ “ЗОУНБ ім. О.М. Горького” ЗОР_______________________

(статут підприємства, розпорядження, доручення)

уклали між собою договір:

  1. База практики зобов’язується:

    1. Прийняти студентів на практику згідно з календарним планом:

Номер і назва спеціальності

Курс

Вид практики

К-сть студ.

Термін практики

початок

кінець

1

5.05010301 «Розробка програмного забезпечення»

4-ий

переддипломна

1

20.04.11

24.05.11

(первинна посада: молодший

спеціаліст-програміст

автоматизованого обладнання)

    1. Призначити кваліфікованих спеціалістів для безпосереднього керівництва практикою.

    2. Створити необхідні умови для виконання студентами програм практики, не допускати використання їх на посадах та роботах, що не відповідають програмі практики та майбутній спеціальності.

    3. Забезпечити студентам умови безпечної роботи на кожному робочому місці. Проводити обов’язкові інструктажі з охорони праці. Навчити студентів-практикантів безпечним методам праці.

    4. Надати студентам-практикантам можливість користуватися лабораторіями, кабінетами, майстернями, бібліотеками, технічною та іншою документацією, необхідною для виконання програми практики.

    5. Забезпечити облік виходів на роботу студентів-практикантів. Про всі порушення трудової дисципліни, внутрішнього розпорядку та про інші порушення повідомляти КОЛЕДЖ.

    6. Після закінчення практики дати відгук на кожного студента-практиканта, в якому відобразити рівень його теоретичної та практичної підготовки.

  1. Коледж зобов’язується:

    1. За два тижні до початку практики надати БАЗІ ПРАКТИКИ для погодження програму, а не пізніше ніж за тиждень – список студентів, які направляються на практику.

    2. Призначити керівниками практики кваліфікованих викладачів.

    3. Забезпечити дотримання студентами трудової дисципліни і правил внутрішнього трудового розпорядку. Брати участь у розслідуванні нещасних випадків, що сталися зі студентами-практикантами.